EF » EFnet » Alumni » 2. modul poslovne akademije “Sustainability Leadership and Inspiration”

2. modul poslovne akademije “Sustainability Leadership and Inspiration”

10.10.2012

V petek 5. oktobra 2012 je na Ekonomski fakulteti potekal drugi modul poslovne akademije “Sustainability Leadership and Inspiration”, na katerem je predavala profesorica Adriana Rejc Buhovac iz Ekonomske fakultete v Ljubljani.

Začetek akademije smo obogatili z jutranjim zajtrkom na katerem se je z biološko predelano hrano predstavila skupine KRRES. Skupina KRRES predstavlja skupino ekoloških in dinamičnih kmetij, ki so med seboj povezane in skupaj si prizadevajo za dvig ekološke ozaveščenosti. »Ekološka hrana ima drugačen zapis informaciji, kajti prihaja iz žive zemlje in kot taka lahko predstavlja zdravilo«, je poudaril lastnik biološke dinamične kmetije gospod Aci Urbajs. Prav tako pa je poudaril pomembnost sodelovanja vseh članov skupine KRRES in s tem ustvarjanja močnejše prepoznavnosti na trgu.

Skozi praktične primere in zanimivo vsebino modula so udeleženci pridobili znanje za implementacijo strategije v vsakodnevno poslovanje. Prijetno in posebno presenečenje akademije pa je bila najmlajša diplomantka s Hardvarda, gospa Teresa Kay-Aba Kennedy, direktorica podjetja Power Living Enterprises in svetovno znana osebna in poslovna coaching trenerka, ki je spregovorila o multidisciplinarnem pristopu k uspehu in upravljanjem z osebnimi energijami. Teresa nas je zelo navdušila, vendar je tudi Ekonomska fakulteta navdušila njo. Več o njenih občutkih si preberite TUKAJ.

Oglejte si fotografije  z drugega modula poslovne akademije.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: