EF » EFnet » Alumni » ALUMNI& BMW: Doživetje xDrive

ALUMNI& BMW: Doživetje xDrive

19.12.2012

Alumni člani vabljeni v deželo xDrive

8. februar 2013, Kranjska Gora

Alumni člane Ekonomske fakultete bo tokrat razvajalo podjetje BMW Group Slovenija.

Se želite preizkusiti v spretnostni vožnji? Želite občutiti edinstven adrenalinski užitek? Pri podjetju BMW pravijo, da resničnega užitka v vožnji ne zaustavijo niti najbolj zaostrene razmere.

Za člane Alumni kluba Ekonomske fakultete so za snežne užitke na posebnem poligonu v Kranjski Gori rezervirali 8. februar. Preizkusili boste okretnost vozil BMW v zimskih razmerah, na snežni podlagi in na cesti.

Poleg avtomobilskih užitkov, so poskrbeli tudi za snežne radosti. Vsakemu izbranemu udeležencu BMW podari tudi enega izmed spodnjih paketov:

1. paket “BMW xDrive smučanje”, ki vključuje doživetje štirikolesnega pogona BMW xDrive na poligonu, zasneženi površini in cesti ter dnevno smučarsko karto.

2. paket “BMW xDrive wellness”, ki vključuje doživetje štirikolesnega pogona BMW xDrive na poligonu, zasneženi površini in cesti, vstopnico za obisk savne v hotelu Špik ali Larix ter vstopnico za drsališče.

3. paket “BMW xDrive tek na smučeh”, ki vključuje doživetje štirikolesnega pogona BMW xDrive na poligonu, zasneženi površini in cesti, tečaj teka na smučeh na tekaški progi BMW xDrive v Ratečah (v soboto in nedeljo med 14. in 16. uro, vključen brezplačen najem opreme), ter vstopnico za drsališče.

4. paket “BMW xDrive biatlon”, ki vključuje doživetje štirikolesnega pogona BMW xDrive na poligonu, zasneženi površini in cesti, osnovni tečaj biatlonskega strelanja na tekaški progi BMW xDrive v Ratečah (v soboto in nedeljo med 14. in 16. uro), ter vstopnico za drsališče.

Prostora je le za 28 članov, zato pohitite s prijavo in ne pozabite napisati, zakaj izbrati ravno vas.

NAVODILA ZA PRIJAVO:

1. Kliknite na www.bmw.si/xdrivedozivetje in označite datum 8.2.2013

2. Vnesite svoje podatke in v okence: “Ostalo, prosimo napišite” obvezno pripišite: ALUMNI EF.

3. POMEMBNO: Na e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo, ki ga posredujte na alumni@ef.uni-lj.si. Zraven v enem stavku napišite, zakaj naj izberemo ravno vas.

Torej, rezervirajte si 8. februar 2013 od 15:30 do 17.00 ali od 17.00 do 18:30.

Veselimo se snežnega druženja!

Oglejte si tudi video BMW xDrive .

Ekipa Alumni kluba EF


Image gallery:

Related news

Publish your comment: