EF » EFnet » Alumni » ALUMNI& Ana Lukner: Anina zvezdica

ALUMNI& Ana Lukner: Anina zvezdica

15.05.2013

Vsi problemi le niso tako zelo veliki. Vse je rešljivo.

KDAJ? Četrtek, 30. maj 2013 KJE? Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani KDO? Alumni člani EF

Z nami na Alumni& dogodku bo tokrat Ana Lukner, magistrantka Ekonomske fakultete, uspešna podjetnica in srce Anine zvezdice.

Ana o Anini zvezdici:

»Moja največja želja je pomagati drugim, kar počnem z največjo ljubeznijo. To me osrečuje. Želim pomagati v naši Sloveniji, kjer se nam še sanja ne, kako kakršnakoli malenkost pride prav in kako hvaležni so ljudje. Pomoč, pa četudi le nasmeh in prijazen pozdrav, je nekaj tako lepega. Ko pomagaš drugim in jim narišeš nasmeh na obraz, narediš nekaj dobrega, jim povečaš upanje ter jim sporočiš, da ni nič nemogoče. Pozitivnost, ustvarjalnost in delo je gonilo. Pomoč drugim je balzam za dušo. Skratka cilj je, da poskušam predramiti ljudi, jih spraviti skupaj, da skupaj delamo dobro….. jim dati inspiracijo«, pravi Ana.

Ana je lastnica marketinške agencije BE-EL, ter solastnica in direktorica P marketinga. V svojem življenju je zelo predana
podjetništvu. V podjetju P marketing se ukvarjajo s popolnoma novim konceptom oglaševanja in sicer, oglaševanja v
parkirnih hišah.

PROGRAM DOGODKA:

17:00 – 17:15 Sprejem in druženje

17:15 – 18:30 Ana Lukner: Podjetništvo & Dobrodelnost

18:30 Sproščeno druženje

Če tudi vi verjamete, da lahko pomaga prav vsak in da štejejo dejanja in ne le besede, se nam pridružite 30. maja 2013 na ALUMNI& dogodku. Čaka vas izredno ambiciozno, motivacijsko in aktualno predavanje na temo Podjetništva & Dobrodelnosti.

Po predavanju bo sledila kratka diskusija, nato pa se bomo v atriju fakultete družili ob dobri glasbi in kozarčku vina.

Tokrat lahko udeleženci predavanja s seboj prinesete trajno hrano (konzerve, riž, testenine, sladkarije,..) in tako izkažete podporo in dobroto svojih src.

Število prostih mest je kot po navadi omejeno, zato si čim prej zagotovite svoj sedež na Eventbrite ali na alumni@ef.uni-lj.si.

Ker želimo v Alumni klubu člane na dogodkih zadovoljiti po naših najboljših močeh, smo uvedli SMS preverjanje zadovoljstva po dogodku. V ta namen vas prosimo, če lahko ob prijavi zapišete tudi vašo telefonsko številko.

Ekipa Alumni kluba EF

Spremljajte Alumni klub tudi na spletu:

Alumni klub Facebook

Alumni klub LinkedIn


Related news

Publish your comment: