EF » EFnet » Alumni » ALUMNI! Ekskluzivno: Jeremy Rifkin samo za člane Alumni kluba brezplačno (FDI Summit 2013)

ALUMNI! Ekskluzivno: Jeremy Rifkin samo za člane Alumni kluba brezplačno (FDI Summit 2013)

14.08.2013,

Kot ponosni soorganizator Narodne razvojne konference FDI Summit Slovenija 2013, vam v sklopu slednje omogočamo brezplačen obisk predavanja izjemnega ekonomista Jeremyja Rifkina.

Pridružite se nam 17. septembra 2013 ob 8.15 na Ekonomski fakulteti!

Jeremy RifkinUvodni del bo otvoril Jeremy Rifkin, eden najbolj priznanih ekonomistov v svetu. Izdal je kar devetnajst knjig, prevedenih v več kot 35 jezikov. Trenutno svetuje Evropski komisiji, Evropskemu parlamentu in nekaterim glavnim predstavnikom držav EU. Preberite si njegove velike dosežke v preteklih letih  TUKAJ!

 

Program celotne konference je izredno zanimiv, saj se nam bodo pridružili mnogi ključni odločevalci, med drugimi premierka mag. Alenka Bratušek, ključni ministri slovenske vlade ter obstoječi in potencialni investitorji. Veseli smo, da bo na konferenci tudi predsednik Alumni kluba, Janez Škrabec.

Osrednja tema konference bo definiranje jasne razvojne strategije in končanje brezplodnega politiziranja, atomiziranja razvojnih potencialov ter definiranje ključnih ukrepov, aktivnosti za takojšnje izkoriščanje konkurenčnih prednosti Slovenije – lokacije, znanja, naravnih virov.

Za tiste Alumni člane, ki se želite udeležiti celotne konference, omogočamo nižjo kotizacijo po akcijski ceni: 250EUR (rednafdi-summit cena 300 EUR). Za prijavo na celotno FDI konferenco se prijavite preko Eventbrite in pripišite kodo FDI2013EF, za prijavo na brezplačno predavanje pa pošljite mail na alumni@ef.uni-lj.si.

 

VABLJENI!

Ekipi Alumni kluba in FDI Summit 2013

 

 


Image gallery:

Related news

Publish your comment: