EF » EFnet » Alumni » Alumni GURMAN: Vesolje okusov

Alumni GURMAN: Vesolje okusov

10.09.2013,

Na vrhu sveta
je še en svet:
neskončno obzorje razpeto v vesolje.

(Bina Štampe Žmavc)

Sprehodite se z nami po vesolju!

Vabljeni na največji dogodek Alumni kluba v letu 2013, ki se bo tokrat odvil na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani!

Z ustanovitvijo sekcije Alumni GURMAN odpiramo nove galaksije. Z GURMANI vam ne bo nikoli dolgčas! Izvedeli boste marsikaj novega, okušali, razvajali brbončice, spoznali veliko zanimivega in uporabnega ter se preizkušali v pridobljenih spretnostih. Namenjena je vsem, ki uživate v dobro hrani, druženju in odkrivanju novega. Pridružite se Alumni GURMAN sekciji, saj je z gurmani življenje okusnejše!

Na prvem dogodku boste potovali po našem osončju, se na vsakem planetu ustavili ter okušali dobrote iz Slovenije in tujine, ki jih za člane brezplačno omogočajo sponzorji Alumni kluba.

Vsega vam ne izdamo… Pridružite se nam na gurmanskem popotovanju in se prepričajte v živo! Zagotavljamo vam, da bo vzdušje ob glasbi, pijači in jedači vsekakor izjemno in nepozabno!

Navežite nov ali osvežite star stik s kolegi ekonomisti v četrtek, 3. oktobra 2013, v avli med Malo in Veliko dvorano.

Potek dogajanja:

Presentation118.45 – 19.15 – zbiranje udeležencev (registracija

19.20 – 19.30 - pozdravni nagovor dekanje red. prof. dr. Metke Tekavčič 

20.00 – PRESENEČENJE!

20.05  nagovor Janeza Bratovža, kuharski mojster in lastnik Restavracije JB

Del programa pa naj ostane skrivnost! :)

O Janezu Bratovžu: Kuharski mojster svetovnega kova chef Janez Bratovž je steber kulinaričnega užitka v JB restavraciji v Ljubljani. Chefa Janeza Bratovža določa nenehna želja po doseganju popolnosti, njegove kulinarične kreacije zaznamuje dojemanje prvinskosti v hrani in hkrati premišljena in prefinjena drznost, katere posledica je, da okusi in posamezne jedi razširjajo kulinarično obzorje in spreminjajo vaše in njegovo prepričanje, kaj in kakšna je lahko dobra in zapeljiva hrana.

SPONZORJI dogodka Alumni GURMAN: Vesolje okusov: POMURSKE MLEKARNE, PERNOD RICARD, RIBOGOJNICA FONDA , VRHUNSKA OLJA GEA , HIŠA VINA CUK , ERILO , VINA KOPERVIZIR, JUICEBOX, ROJAC, KOTANYI, PANVITA, HIŠA VIZIJ, SODEXO PREMIUM, GORENJKA 

Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Kotizacija: Člani Alumni kluba Ekonomske fakultete: BREZPLAČNO!

Ostali: 20 EUR/osebo

Spremljajte kdo vse bo prišel na dogodek ter se prijavite preko Eventbrite. Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na alumni@ef.uni-lj.si.

Ekipa Alumni GURMAN

SponzorjiGurmani26_9


Image gallery:

Related news

Publish your comment: