EF » EFnet » Alumni » -NOVO- Alumni KARIERA: ZA BOLJŠO PRIHODNOST

-NOVO- Alumni KARIERA: ZA BOLJŠO PRIHODNOST

19.09.2013

“Many people quit looking for work when they find a job.” ~Author Unknown

Alumni klub vam nudi storitev, ki jo izvajajo najboljši Alumni klubi po svetu – ALUMNI kariera. V službi preživimo kar tretjino svojega aktivnega življenja in zato je toliko bolj pomembno, da opravljamo delo, ki nas veseli in izpopolnjuje ter v okolju, kjer lahko maksimalno izkoristimo vse svoje potenciale.

S partnerjem – zaposlitveno agencijo Competo – smo za vas pripravili tri storitve, ki vam bodo v podporo pri načrtovanju kariere, kariernih izzivih ter iskanju novih zaposlitvenih priložnosti:

-          informativne zaposlitvene razgovore,

-          strokovno pomoč na področju načrtovanja kariernega razvoja ter

-          psihološka testiranja s povratno informacijo.

Preberite , kako aktivno upravljati s svojo kariero in kako vam bomo pri tem pomagali. >>>

Kaj vse obsega storitev Alumni KARIERA bomo predstavili na posebnem dogodku z Aleksandrom Zadelom, ki bo v četrtek, 10.10.2013 ob 17. uri na Ekonomski fakulteti. Prijavite se na http://www.eventbrite.com/event/8400741845.

Program dogodka:

17:00 Zbiranje udeležencev

17:15 – 17: 30 Predstavitev Alumni KARIERE

17:30 – 18:30 Predavanje Aleksander Zadel

18:30 – 18:35 Predstavitev podjetja BISNODE in BISNODE speed networkinga

18:35 – BSN in druženje v predprostoru

 

O dogodku

Slaba volja, apatija, depresija in na drugi strani potreba po zadovoljstvu, sreči in veselju so čustvena stanja modernega človeka. Vsi ljudje želimo biti srečni, zdravi, zadovoljni in pri tem smo velikokrat prepričani, da na takšno stanje vplivajo dejavniki iz okolice – prijatelji, otroci, partnerji,…

Kako se postaviti v realne okvirje? Kako zavzeti stališča svoje prihodnosti? Kako preživeti? Kako načrtovati zadovoljno življenje, brez spreminjanja ljudi okoli sebe? Kaj nam prinaša zadovoljstvo? Je Slovenija okolje, ki spodbuja inovativnost? Kako se prilagajati nenehnim spremembam?

Tokrat bo z nami duhovit, dinamičen in provokativen dr. Aleksander Zadel, ki bo spregovoril o gonilih motivacije, inovativnosti in sprememb.

Dr. Aleksander Zadel

dr. Aleksander ZadelDr. Aleksander Zadel je doktor psihologije, direktor Inštituta za osebni razvoj Corpus, Anima, Ratio in soustanovitelj kadrovske agencije Competo. Predava in raziskuje na Univerzi na Primorskem in Inštitutu Andreja Marušiča, kjer je soustanovil Oddelek za psihologijo. Kot svetovalca ga najemajo domača in tuja podjetja, ki jim pomaga pri projektih razvoja tehnik vodenja, motivacije, kadrovske politike in razvoja osebnih ter managerskih potencialov zaposlenih.

 

 

Zaposlitvena agencija COMPETO

competoIzjemnega govorca, ki bo gostil predavanje pa ne bi bilo brez zaposlitvene agencije Competo, ki je usmerjena v iskanje in selekcijo vodstvenega, strokovnega in tehničnega kadra. Njihov postopek iskanja in selekcije kandidatov temelji na sodobnih pristopih ter inovativnih rešitvah. Zaposleni v Competu imajo bogate izkušnje na področju iskanja in selekcije kadrov ter upravljanje s človeškimi viri. Delo opravljajo predano, s strastjo in si pri tem nenehno postavljajo visoke cilje. Odlikujejo jih visoka etična načela in standardi ter empatija do vseh njihovih deležnikov. Verjamejo, da sta diskretnost in zaupanje ključen pogoj njihovega dela.

Več o Alumni KARIERA>>>

Kako pridobiti 5 potencialnih poslovnih partnerjev v 15-ih minutah?

BisnodeV Bisnode Slovenija, spodbujamo boljše mreženje. Zato za vas organiziramo najučinkovitejši in najzanimivejši dogodek mreženja- Bisnode Speed Networking. BSN je učinkovito sestankovanje, ki vam prihrani čas pri spoznavanju novih potencialnih partnerjev.

BSN bom organizirali tudi v sklopu Alumni KARIERA: ZA BOLJŠO PRIHODNOST, zato si pripravite kratek in jedernat eno minutni samo predstavitveni tekst že pred BSN, da se boste udeležencem čimbolje predstavili. Ne zamudite priložnosti za nov dolgoročen poslovni uspeh.

NAJ SE SPOZNAVANJE NOVIH POSLOVNIH PARTNERJEV PRIČNE!

Naredite nekaj za svojo kariero in se nam pridružite v četrtek, 10.10.2013 na Ekonomski fakulteti!

Prijave na dogodek na alumni@ef.uni-lj.si  ali preko http://www.eventbrite.com/event/8400741845.

Ekipa Alumni kluba


Image gallery:

Related news

Publish your comment: