EF » EFnet » Alumni » Alumni GURMAN: Konjak&Cigare

Alumni GURMAN: Konjak&Cigare

29.10.2013,

Po izrednem odzivu na dogodek Alumni GURMAN: Vesolje okusov, vas tokrat vabimo, da se nam pridružite na dogodku Alumni GURMAN: Konjak&Cigare, ki bo v sredo, 4. decembra 2013, ob 19. uri v Austria Trend Hotelu. To bo hkrati tudi prvi profesionalni seminar na temo žganih pijač in likerjev.

Pridite v skrivnostni svet konjakov in cigar, po katerem nas bo vodila poznavalka konjakov Majda Debevc. Majda Debevc svoje bogato znanje s področja alkoholnih pijač redno dopolnjuje na mnogih mednarodnih seminarjih pri tujih proizvajalcih in trgovcih. Med drugim se lahko pohvali z:  

  • Izpitom vinskega svetovalca – sommelierja prve stopnje
  • s Certifikatom iz žganih pijač, The Wine and Spirit Education Trust
  • s Častnim nazivom Združenja škotskih proizvajalcev whiskeya »The Keeper of the Quaich« in
  • je nosilka doživljenskega članstva »klana  oz. reda vitezov whiskyja«.

 

Konjakincigare1Na dogodku boste imeli možnost poskusiti naslednje konjake:

  • Martell VS (Martellova osnovna linija se začne z Martelom VS (very special), večino njegovega grozdja prihaja iz regij Borderies in Fins Bois)
  • Martell VSOP (Martell VSOP (very superior old pale), prihaja večina grozdja iz regije Borderies. Martell VSOP se stara med 8 in 15 leti, kar mu daje zlato jantarjevo barvo in prijeten vonj po grozdju, lesu ter vaniliji)
  • Martell XO (Cognac Martell XO predstavlja osebnost ustanovitelja hiše Jeana Martella. Elegantno oblikovan dizajn, v katerem se prepletata tradicija in modernost. Temno zlata barva z bakrenim odtenkom. Vonjamo suho sadje, čebelji vosek, sladko sadje, posušeno cvetje in začimbe. Lepo zaokrožen in saden z dolgim pookusom. Pijemo ga samega brez ledu.)

Za konec pa vam bodo ponovno ponudili v degustiranje konjak, ki vam je bil najbolj všeč.

 

Cena degustacije: 20EUR/osebo (Ob prijavi na alumni@ef.uni-lj.si , prejmete mail z navodili za plačilo).

V ceno je vključena degustacija konjaka (3+1), cigare in prigrizek. Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno. Prijavite se na alumni@ef.uni-lj.si.

Vabljeni!

Ekipa Alumni GURMAN

Spremljajte Alumni klub tudi na spletu:

Alumni klub Facebook

Alumni klub LinkedIn


Image gallery:

Related news

Publish your comment: