EF » EFnet » Alumni » Vabilo na pogovor o aktivnostih sekcije Alumni KOLESARJI

Vabilo na pogovor o aktivnostih sekcije Alumni KOLESARJI

27.01.2014

Veseli smo odličnega odziva članov Alumni kluba na pobudo za ustanovitev kolesarske sekcije v Alumni klubu. Na ustanovnem dogodku z Markom Balohom, Tanjo Žakelj in njenim trenerjem Samom Rauterjem so se udeleženci aktivno vključili v debato in edino pravilno je, da slednjo nadaljujemo na ponovnem srečanju.

Zato vas vabimo, da se nam pridružite v četrtek, 6. februarja, ob 17. uri na Ekonomski fakulteti v Sejni sobi Senata. Takrat se bomo pogovorili o skupnih pričakovanjih, predvsem pa o poteku naše kolesarske sezone.

V Upravnem odboru kolesarske sekcije so pripravili kolesarski koledar za leto 2014. Ker ste v sekciji povezani cestni in gorski kolesarji, so v koledarju aktivnosti predvidene za ene in druge, včasih kar skupaj. To še posebej velja za kick-off kolesarski vikend v Strunjanu, ki je v načrtu za sredino marca 2014.
Predlagamo, da si aktivnosti zabeležite v svoje koledarje.

Na srečanju v četrtek, 6. februarja 2014, bi se radi pogovorili o tem, ali so ideje primerne, ali so predlagani dnevi ustrezni, kaj bi še lahko dodali in podobno. Pridite!

Vabljeni tudi tisti, ki še niste vključeni v sekcijo, a vas kolesarjenje veseli.

 

Zdaj bomo spet malo na trenažerjih, valjih ali spinning treningih – ko pa sneg skopni, pa zares!

Veselimo se srečanja. Svojo prisotnost potrdite na alumni@ef.uni-lj.si, veseli pa bomo tudi predlogov in idej.

 

Upravni odbor Alumni kolesarji – Adriana, Jože, Marjan, Marko


Related news

Publish your comment: