EF » EFnet » Alumni » Alumni KARIERA& Aleksander Zadel: Zgodba o spremembah in o tem zakaj imamo radi vse po starem

Alumni KARIERA& Aleksander Zadel: Zgodba o spremembah in o tem zakaj imamo radi vse po starem

19.03.2014

ALUMNI KARIERA& Aleksander Zadel: Zgodba o spremembah in o tem zakaj imamo radi vse po starem

23. april 2014 ob 17. uri na Ekonomski fakulteti

Glede na navdušenje po prvem predavanju Aleksandra Zadela v sklopu Alumni KARIERE smo se odločili, da moramo pripraviti kaj podobnega. Ponovno sta se na našo pobudo odzvala zaposlitvena agencija Competo in seveda odlični Aleksander Zadel. Tokrat bomo govorili o spremembah…

Kdaj je človek pripravljen na spremembe in kakšna je verjetnost, da se jim v današnjem svetu izogne?

Ljudje si želimo, da bi nam v življenju bilo bolje in da bi naše življenje bilo bolj srečno in ugodno. Večina nas je prepričanih, da bi se zato morali spremeniti drugi ljudje ali okoliščine ter ob tem velikorat pozabljamo ali pa preprosto ne vidimo, da bi morda z majhnimi spremembami v svojih življenjih lahko vplivali na naše počutje in počutje bližnjih.

Koliko imamo lahko življenje zares v svojih rokah?

Na predavanju si bomo pogledali ali lahko s principi in razumevanjem evolucije in evolucijske psihologije razložimo vsakdanje pojave, predvsem pa posameznikov odnos do sprememb.

Duhovit, dinamičen in provokativen dr. Aleksander Zadel je doktor psihologije, direktor Inštituta za osebni razvoj Corpus, Anima, Ratio in soustanovitelj kadrovske agencije Competo. Kot svetovalca ga najemajo domača in tuja podjetja, ki jim pomaga pri projektih razvoja tehnik vodenja, motivacije, kadrovske politike in razvoja osebnih ter managerskih potencialov zaposlenih.

Prijavite se lahko TUKAJ!

*NAGRADA*

Na dogodku bomo podelili posebno Competo storitev in sicer TESTIRANJE S SVETOVANJEM v vrednosti 150EUR. Več o storitvi si lahko preberete TUKAJ!

Zaposlitvena agencija COMPETO

Izjemnega govorca, ki bo gostil predavanje pa ne bi bilo brez zaposlitvene agencije Competo, ki je usmerjena v iskanje in selekcijo vodstvenega, strokovnega in tehničnega kadra. Njihov postopek iskanja in selekcije kandidatov temelji na sodobnih pristopih ter inovativnih rešitvah. Zaposleni v Competu imajo bogate izkušnje na področju iskanja in selekcije kadrov ter upravljanja s človeškimi viri. Delo opravljajo predano, s strastjo in si pri tem nenehno postavljajo visoke cilje. Odlikujejo jih visoka etična načela in standardi ter empatija do vseh njihovih deležnikov. Verjamejo, da sta diskretnost in zaupanje ključen pogoj njihovega dela.

Več o Alumni KARIERA>>>

Naredite nekaj za svojo kariero in se nam pridružite v sredo, 23.4.2014 na Ekonomski fakulteti! 

Prijavite se lahko TUKAJ!

Ekipa Alumni kluba

 

Spremljajte Alumni klub tudi na spletu:

Alumni klub Facebook

Alumni klub LinkedIn

 


Related news

Publish your comment: