EF » EFnet » Napovedujemo » Predstavitev podatkovne zbirke ProQuest

Predstavitev podatkovne zbirke ProQuest

02.04.2014, ,

Vabimo vas na predstavitev podatkovne zbirke ProQuest, ki bo 9. aprila 2014 od 14:00 do 15:30 v seminarski sobi CEK (1. nadstropje knjižnice, nasproti čitalnice). Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku.

 ***

ProQuest je ena največjih podatkovnih zbirk in pokriva različna raziskovalna področja. Trenutno njihova zbirka obsega 90.000 virov, vključuje pa tudi najbolj obširno zbirko disertacij, 20 milijonov strani prispevkov iz časopisov in bogato zbirko najbolj pomembnih recenziranih znanstvenih revij. Seznam naslovov (posodobljen 17. marca 2014) je dostopen na povezavi.

Predstavnici podjetja ProQuest, Eva Czegledi in Tessa Heffernan bosta predstavili celotno zbirko, predvsem pa se bosta osredotočili na segment, ki pokriva področji poslovnih ved in ekonomije – ABI/INFORM Complete. Zbirka je dostopna študentom in zaposlenim EF tudi iz oddaljenega dostopa – za več informacij vprašajte v knjižnici na oddelku izposoje.

 

Prijave sprejemamo na: https://www.1ka.si/a/38955.

 

Študenti! V dogovoru s CERŠem se prisotnost na predstavitvi šteje v kvoto ur za priznanje predmeta Razvoj poslovnih spretnosti.

 


Image gallery:

Related news

Publish your comment: