EF » EFnet » Napovedujemo » Odpiramo nov prostor na EF – BUNKER!

Odpiramo nov prostor na EF – BUNKER!

10.04.2017

V času, ko nas profesorji “bombardirajo” z izpiti, se je najbolje zateči kar v BUNKER.

Z velikim veseljem sporočamo, da smo za vas uredili nov simpatičen kotiček, kjer lahko ustvarjate, sodelujete, se povezujete, izobražujete, debatirate, izumljate …

Bunker se nahaja točno tam, kjer se za bunker spodobi, v kleti (pod Malo dvorano na EF). Namenjen je vsem študentkam in študentom, ki želite v prijaznem, mirnem okolju ustvarjati, sodelovati in študirati. Na voljo imate mize, stole in tablo. Kmalu vam bosta na voljo tudi projektor in računalnik, na katerega boste lahko na primer naložili svojo prezentacijo in vadili javno nastopanje pred svojo izbrano družbo.

Bunker je že odprt, tako da si prostor lahko že ogledate, v četrtek 13. 4. ob 14:00 pa ste vsi lepo vabljeni tudi na uradno otvoritev Bunkerja, na katero smo povabili študentko Adeo Wolpoti in jo prosili, naj nam zaupa kaj več o njeni mednarodni študijski izkušnji (študijski izmenjavi), o tem kako študijska izmenjava spremeni življenje in pogled na svet. Vljudno vabljeni na kratko predavanje, po katerem se bomo še podružili in si privoščili sladke bombice v konzervah (ja prav ste prebrali)!

Bunker bo za vas na voljo med študijskim letom od ponedeljka do petka, med 7.00 in 20.00 uro. V Bunker vstopite tako, da na strani s pritiskom na gumb odprete vrata.

Vstop je torej prost vsem, ki se želite ob tem, ko slišite sireno ustvarjalnosti, zateči v Bunker!

Vljudno vabljeni.

Ekran-2


Image gallery:

Publish your comment:


Twitter: efljubljana