EF » EFnet » Napovedujemo » Nov študijski program Trajnostno vodenje “Sustainability Leadership”

Nov študijski program Trajnostno vodenje “Sustainability Leadership”

27.07.2017

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani kot del svoje družbene odgovornosti in trajnostnega poslovnega vodenja razvija nov sodoben študijski program z naslovom Trajnostno vodenje “Sustainability Leadership”. Prva izvedba študijskega programa bo financirana iz Erasmus + projekta in bo torej za udeležence generacije 2017/18 brezplačna, zato prisrčno vabljeni diplomanti družboslovne ali naravoslovne smeri, da pridobite sodobna teoretična in praktična znanja s področja uvajanja, vodenja in ohranjanja trajnostne naravnanosti. Predavanja, seminarji, ekskurzije bodo potekala modularno v dogovoru s posameznim izvajalcem predmeta, najboljši študentje v letniku pa se bodo lahko udeležili tudi izvedbe predmeta na Univerzi v Gradcu.

Vaša prijava naj vsebuje motivacijsko pismo, CV in kopijo diplome s povprečno oceno končanega študija. Dobrodošlo (a ne obvezno) je vsaj par let izkušenj na področju trajnostnega razvoja ali pa želja pridobiti nova znanja za implementacijo trajnostnih projektov v svojih organizacijah. Udeleženci izobraževanja bodo prejeli potrdilo o opravljenem  izobraževanju. Prijave zbiramo do 30. 8. 2017 na elektronski naslov judita.peterlin@ef.uni-lj.si.

Lepo vabljeni tudi k potrditvi udeležbe na uvodnem informativnem študijskem srečanju, ki se bo odvijal 14. 9. 2017 na Ekonomski fakulteti UL. Na informativnem srečanju bodo predstavljeni sledeči predmeti študijskega programa:

Sustainable leadership and organizational behavior

Fundamentals of sustainability management and business models

CRS and business ethics

Sustainability finance and investment

Sustainability entrepreneurship

Sustainability communication process

Sustainable environment management and circular economy

Sustainable change for competitive advantage

Selected topics and methods in sustainable development

Personal sustainability and development of life and professional skills

Intellectual capital and sustainable performance

Strategic sustainability management

Lepo vabljeni na predstavitveni dogodek študijskega programa, ki bo 14. 9. na Ekonomski fakulteti. Na dogodku bomo študentom  predstavili predmete, obveznosti in način študija. Za dodatne informacije se prosimo obrnite na doc. dr. Judito Peterlin (judita.peterlin@ef.uni-lj.si)

 


Publish your comment:


Twitter: efljubljana