EF » EFnet » Napovedujemo » DOBRODOŠLI, NAŠI NOVI BRUCI!

DOBRODOŠLI, NAŠI NOVI BRUCI!

14.09.2017

Dragi Bruci,

začetek študijskega leta se nezadržno bliža in zagotovo se ga že veselite. Kmalu boste vstopili v študentsko življenje in veseli nas, da boste ta korak naredili na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Na fakulteti vas bomo sprejeli v ponedeljek, 2. oktobra v Dvorani Mercator (Velika dvorana) na Ekonomski fakulteti: 

  • študente študijskega programa UPEŠ pričakujemo ob 9. uri,
  • študente študijskega programa VPŠ ob 11.30 uri.

Po uvodnem skupinskem sprejemu in krajši predstavitvi fakultete vas bomo razdelili v manjše skupine, kjer vam bomo predstavili študij in delo na naši fakulteti. Po predstavitvah vas bomo popeljali še na voden ogled fakultete, saj želimo, da se boste že v prvih dneh znašli v fakultetnih prostorih.

Po zaključku uvodnega sprejema in delavnic ste vabljeni v mestno središče, kjer bo potekala prireditev Pozdrav brucem 2017. Sprejem novih študentov bo ob 17. uri pred Univerzo v Ljubljani na Kongresnem trgu.

Newsletter2-800x8001

V dneh med 2. in 4. oktobrom se boste spoznali tudi z dejavnostmi, ki se odvijajo na fakulteti in univerzi ter društvi, ki delujejo pod okriljem fakultete. Vabimo vas, da se pridružite kateremu izmed društev že ob vstopu na fakulteto in pričnete z razvojem svojih potencialov tudi izven študijske dejavnosti.

ugodnostI2 dogajanje2 urnik2
.


Image gallery:

Publish your comment:


Twitter: efljubljana