EF » EFnet » Napovedujemo » Konferenca digitalne preobrazbe »Cutting Edge of Digital Mind«

Konferenca digitalne preobrazbe »Cutting Edge of Digital Mind«

05.09.2017

Že nekaj časa se o digitalizaciji veliko piše ter govori in v tem času smo lahko spoznali da ne gre zgolj še za en popularen trend, ampak dejstvo, ki se ga je potrebno zavedati in izkoristiti priložnosti, ki jih s seboj prinaša. Vedno večje je tudi zavedanje, da je digitalna preobrazba v osnovi poslovni izziv, ki zahteva spremembe pri ljudeh, v organizacijski kulturi in poslovnih procesih.

21. septembra 2017 zato pripravljamo že 2. konferenco »Cutting Edge of Digital Mind«, ki je v lanskem letu naletela na odličen odziv udeležencev. Tokrat bomo pogled usmerili v prihodnost ter skupaj z domačimi in tujimi strokovnjaki odkrivali strategije za uspešno digitalno preobrazbo podjetij.

Kdaj? 21. september 2017
Kje? Ekskluzivno v novem InterContinental hotelu v Ljubljani.

Cilj konference je predstaviti izzive in vplive, ki nam jih prinaša 4. industrijska revolucija, skupaj z umetno inteligenco, blockchain tehnologijo in drugimi disrupcijami, ki že in bodo še naprej spreminjale naš vsak dan ter predstaviti primere strategij slovenskih podjetij, ki so uspešno pričela z digitalno preobrazbo.

Z nami bodo izkušeni strokovnjaki in predstavniki mednarodnih podjetij: Bojan Jerbić iz Fakultete za strojništvo v Zagrebu, Nikolaos Dimitriadis, strokovnjak za neuro-marketing, Tea Colaianni iz podjetja Mothercare Plc., Primož Kordež, svetovalec največjemu slovenskemu FinTech podjetju ICONOMI in My Lindström, direktorica digitalnega poslovanja  pri Volvo Car Group. Svoje izkušnje iz prakse bodo v popoldanskem delu konference, skozi interaktivno diskusijo, z nami delila tudi slovenska start-up podjetja, ki so v digitalizaciji prepoznala svojo priložnost.

Kaj lahko torej danes storimo, da bomo v hitro se spreminjajočem okolju dosegli svoj preboj in izkoristili priložnosti, ki jih ponuja digitalizacija?

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na 2. konferenci »Cutting Edge of Digital Mind«.

Več o konferenci >>>

 

Partnerji:

Digital2017_partners


Image gallery:

Publish your comment:


Twitter: efljubljana