EF » EFnet » Napovedujemo » 3P: Pripravljeni na podjetniško pot?

3P: Pripravljeni na podjetniško pot?

24.11.2017

Karierni centri Univerze v Ljubljani vabijo na dogodek 3P: Pripravljeni na podjetniško pot?, ki bo potekal 5. decembra 2017 ob 16.00 v Centru inovativnega podjetništva Nove ljubljanske banke v Ljubljani.

Na 3P-u , enem od najbolj obiskanih dogodkov Kariernih centrov Univerze v Ljubljani, bomo gostili mlade podjetnike, ki bodo delili izkušnje s svoje podjetniške poti. Z nami bodo Nastja Kramer (Malinca.si), Jure Malešič (Infinitus), Janja Štrumbelj (LePotica), Tomaž Štucin (Squalomail) in Gregor Sakovič (CIP NLB). Dogodek bo moderiral dr. Rok Stritar (moderator startup vikendov, mentor v podjetniških pospeševalnikih in podjetnik). Poleg njihovih uspešnih zgodb, pa tudi kakšnega spodrsljaja, ki se jim je zgodil, boste slišali, kako priti do ‘prave’ podjetniške ideje, jo spremeniti v uspešen posel in kako do virov za njeno uresničitev. Dobili boste informacije iz prve roke na okrogli mizi, delavnici o kreiranju idej in od podpornih podjetniških okolij.

Več informacij je objavljenih na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani, kjer je tudi možnost prijave na dogodek (prijava je obvezna).

Več v: 3P_program_koncni_vsi


Publish your comment:


Twitter: efljubljana