EF » EFnet » Napovedujemo » Predstavitev knjige (NE)SREČNI KONCI

Predstavitev knjige (NE)SREČNI KONCI

01.12.2017

Vabimo vas na predstavitev knjige (NE)SREČNI KONCI,

ki bo v sredo, 13. decembra 2017, ob 18. uri na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Avtorica dr. Ana Čertanec v knjigi predstavlja svoj pogled na soočanje z življenjem po razhodu s partnerjem in na iskanje novega ustreznega partnerja. S to knjigo poskuša v bralcu vzbuditi zavedanje, da veličina človeka ni odvisna od tega, kako se odzove v trenutku vzponov, temveč kako se sooča s padci v življenju. Ob prebiranju se bodo bralcu porodile mnoge asociacije na dogodke in občutja iz lastnega življenja. V knjigi avtorica izraža svoje mišljenje in deli prvoosebne izkušnje, bralca pa spodbuja k lastnemu razmišljanju, saj verjame, da lahko le z razumevanjem dogodkov, ki se nam zgodijo, te dogodke sprejmemo in srečno zaživimo dalje.

Vljudno vabljeni.

Vstop prost, potrebna pa je predhodna prijava: https://www.eventbrite.com/e/predstavitev-nove-knjige-nesrecni-konci-registration-40848852016?aff=fbevent

O avtorici

unnamed

Dr. Ana Čertanec je diplomirala na Pravni fakulteti in Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani ter doktorirala iz prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Poučuje na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer s študenti deli svojo strast do prava. V življenju vedno išče nove izzive in knjiga pred vami je eden izmed njih. Zanjo se je odločila, ker je začutila, da bi lahko s svojimi izkušnjami na področju partnerskih odnosov marsikomu olajšala eno izmed najtežjih obdobij v življenju.

Več o knjigi in dogodku:


Image gallery:

Publish your comment: