EF » EFnet » Napovedujemo » 2. Akademija digitalne preobrazbe

2. Akademija digitalne preobrazbe

04.01.2018

Vsesplošna digitalna preobrazba zavzema vedno več našega prostora in časa. Spremenjeni modeli poslovanja pred nas postavljajo nenehne izzive. Zaznavanje in prepoznavanje nenehno spreminjajočih se trendov, znanj, idej in izkušenj nas postavlja v ospredje digitalnega sveta.  Ključno za uspeh in boljše poslovanje podjetij je prepoznavanje priložnosti, ki jih ponujajo nove tehnologije.

Vabimo vas, da se nam pridružite na 2. Akademiji digitalne preobrazbe, ki se bo pričela s prvim modulom »Osnove digitalne preobrazbe«, 15. februarja na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Akademija poteka v 5-ih modulih, ki se bodo zvrstili po naslednjem programu:

  • 1. modul: Osnove digitalne preobrazbe, 15. februar 2018
  • 2. modul: Uporabniška izkušnja, 16. februar 2018
  • 3. modul: Digitalizacija poslovnih procesov, 8. in 9. marec 2018
  • 4. modul: Inovacija poslovnega modela, 16. marec 2018
  • 5. modul: Management sprememb in veščine vodenja za digitalno preobrazbo, 22. marec 2018

Akademija se osredotoča predvsem na pregled trenutnih digitalnih trendov ter primerov dobrih praks. V prvem modulu akademije boste imeli priložnost slišati o strateški vlogi digitalizacije, digitalni zrelosti ter blockchain tehnologiji, o kateri se zadnje čase vse več govori, manj pa je govora o uporabnosti same tehnologije za že uveljavljena podjetja. Drugi modul v ospredje postavlja uporabniško izkušnjo in njeno pomembnost z vidika razumevanja strank in ustvarjanja vrednosti. V tretjem modulu boste spoznali sodobne metode digitalizacije poslovnih procesov ter primere dobrih praks spremljanja, merjenja in nadzorovanja poslovnih procesov. V četrtem modulu boste skozi delavnico spoznali kako s pomočjo inovacije poslovnega modela ustvariti nove možnosti in priložnosti v podjetju. Zadnji, peti modul, ki bo potekal 22. marca pa bo udeležencem, s pomočjo simulacije, pomagal prepoznati veščine vodenja in managementa sprememb.

Več o akademiji >>>

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!


Related news

Publish your comment: