EF » EFnet » Napovedujemo » Druga predstavitev Erasmus+ obiskov partnerskih univerz

Druga predstavitev Erasmus+ obiskov partnerskih univerz

14.06.2018

V torek, 12. junija 2018, smo v službi za mednarodno sodelovanje organizirali drugo predstavitev Erasmus+ obiskov partnerskih univerz. Obiskane partnerske univerze so predstavile Barbara Leskovec Nastav, ki je obiskala University of Helsinki (Finska), Lidija Baloh, ki je obiskala University of Glasgow (Velika Britanija), Tanja Tekavc, ki je obiskala Polytechnic Institute of Leiria (Portugalska) ter Mojca Maher Pirc in Petra Burgar, ki sta v Belorusiji obiskali School of Business and Management of Technology of Belarusian State University.

Sodelavke so predstavile obiskane partnerske šole, podobnosti in razlike med Ekonomsko fakulteto in partnerskimi šolami ter predloge dobrih praks. Utrinke iz predstavitev si lahko ogledate v galeriji.

Hkrati vas vabimo na naslednjo predstavitev, ki bo potekala v sredo, 20. junija 2018, ob 13. 30 uri v Sejni sobi Konfucijevega inštituta. Tokrat bodo sodelavci predstavili Stockholm Business School (Švedska), ki jo je obiskal Peter Čepin, Queen’s University, Smith School of Business (Kanada), ki sta jo obiskali Adrijana Lazić in Katerina Božič ter Radboud University, Nijmegen School of Management (Nizozemska), ki jo je obiskala Adrijana Lazić.

Vabljeni!


Image gallery:

Publish your comment: