EF » EFnet » Napovedujemo » Poletna šola za dijake: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate

Poletna šola za dijake: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate

22.06.2018

Karierni center Univerze v Ljubljani vabi dijake, predvsem 2. in 3. letnikov, na Poletno šolo za dijake: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate.

Poletna šola bo potekala od 27. do 31. avgusta 2018 in je brezplačna. Dijaki bodo lahko na delavnicah raziskovali orodja za lažjo izbiro študija, svoje osebnostne lastnosti in kompetence ter slišali informacije o vpisnem postopku, mednarodnih izmenjavah in visokošolskem sistemu. Obiskali bodo dvanajst fakultet in akademij Univerze v Ljubljani, kjer bodo spoznali študij na zanimiv način. Poleg tega, bodo imeli priložnost obiska uglednih slovenskih podjetji in organizaciji, v katerih bodo poklepetali s predstavniki različnih poklicev in videli delovna okolja v živo.

Poletna šola je izbirnega tipa, saj se dijaki lahko prijavijo na posamezne delavnice in obiske. Prijava je možna na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

Več informacij in prijava: https://www.kc.uni-lj.si/dogodki/poletna-ola-za-dijake-ve-kot-360-prilo-nosti-ki-akajo-nate.html

Dogodek na Facebooku: https://www.facebook.com/events/600849810261908/

Lepo vabljeni!

Poletna-sola-program_2018

 


Publish your comment: