EF » EFnet » Napovedujemo » Ekonomija za radovedne – spoznaj jo na zabaven način

Ekonomija za radovedne – spoznaj jo na zabaven način

06.09.2018

Noč raziskovalcev na Ekonomski fakulteti

Vabimo te na interaktivni raziskovalni poligon na Ekonomsko fakulteto. Presenetili te bomo z vsebinami, ki jih raziskujemo, pomagali ti bomo osvojiti nova znanja, s tvojo pomočjo pa bomo odgovorili tudi na zanimiva vprašanja.

Na Ekonomski fakulteti (Kardeljeva ploščad 17) te pričakujemo v petek, 28. septembra 2018 ob 10. uri. Na štirih različnih postajah bomo skupaj raziskovali in se zraven tudi zabavali.

stiripostaje

Na koncu ti bomo predstavili še možnosti mednarodnega študija in se ti za obisk zahvalili s simbolično nagrado.

Čakamo te v preddverju med veliko in malo dvorano! Dobrodošla, dobrodošel!

 

O projektu

Evropska noč raziskovalcev 2018 je vseevropski projekt, kjer se v enem dnevu zvrstijo številni dogodki na temo raziskovanja in inovacij. Projekt Evropska noč raziskovalcev Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani s podnaslovom Humanistika, to si ti! vključuje v svoje dogodke tudi 14 drugih fakultet in akademij Univerze v Ljubljani. Glavni dogodek bo potekal 28. septembra 2018 s številnimi aktivnostmi, ki se bodo odvijale od 10:00 do 22:00. Na dan Evropske noči raziskovalcev 2018 bo potekalo kar 51 različnih aktivnosti s poudarkom na Evropskem letu kulturne dediščine.

Raziskovalci bodo zvezde noči, hkrati pa bodo na odru predstavljeni kot navadni ljudje z nenavadnimi službami. Vse aktivnosti na dan Evropske noči raziskovalcev bo zaključil glasbeni koncert na glavnem odru na Novem trgu.

S projektom želimo javnost seznaniti in ozavestiti o pozitivni vlogi dela raziskovalcev in s tem približati razumevanje ter vpliv dela raziskovalcev na vsakodnevno življenje občanov s posebnim poudarkom na mladih, ki se za karierno pot še odločajo.

Program je zasnovan poljudno, kljub znanstveni in raziskovalni naravi je namenjen širši javnosti. Več informacij o projektu si oglejte na spletni strani: https://noc-raziskovalcev.ff.uni-lj.si/.


Image gallery:

Publish your comment: