EF » EFnet » Napovedujemo » Pozdrav brucem 2018

Pozdrav brucem 2018

04.09.2018

V ponedeljek, 1. oktobra 2018, bomo na Kongresnem trgu v Ljubljani tradicionalno sprejeli bruce Univerze v Ljubljani na super družabnem dogodku Pozdrav brucem 2018. Prismojeni profesorji bluesa, Matter in Guapo gang bodo študente in še posebej bruce Univerze v Ljubljani pospremili v novo študijsko leto, ki ga bo uradno odprl rektor prof. dr. Igor Papič. Od začetka do konca dogodka bo z nami tudi Radio Študent.

Tradicionalni Pozdrav brucem, ki ga vsako leto pripravimo na Kongresnem trgu v Ljubljani, bo postregel še s predstavitvijo obštudijskih dejavnosti članic Univerze v Ljubljani, partnerji dogodka bodo dogajanje popestrili s spremljevalnim programom, kulturne organizacije pa imajo posebej za bruce pripravljene brezplačne vstopnice za paleto dogodkov; od predstav in razstav do koncertov.

Program:
16.00-17.00 Prismojeni profesorji bluesa
17.00-17.30 Uradni del odprtja študijskega leta – zbrane bodo nagovorili predsednica Študentskega sveta Univerze Ljubljana Laura Koudela, župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Igor Papič
17.30-20.00 Matter, Guapo gang, DJ

Fotografije z lanskoletnega dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

Vse podrobnosti o letošnji prireditvi lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih Univerze v Ljubljani:

Facebook
Instagram

Po Pozdravu brucem vabljeni še na veliki brezplačni koncert v Študentski kampus (Pivovarniška ulica 6, Ljubljana), -kjer vas bodo zabavali BQL, Lačni Franz in Crvena jabuka.

 

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa. V primeru napovedanih padavin bo dogodek odpadel. Obvestilo bo v primeru odpovedi dogodka objavljeno na spletni strani www.uni-lj.si, večer pred dogodkom.


Publish your comment: