EF » EFnet » Novice » Bruci, dobrodošli na Ekonomski fakulteti!

Bruci, dobrodošli na Ekonomski fakulteti!

04.10.2018

V ponedeljek, 1. oktobra 2018, je Ekonomska fakulteta v Ljubljani medse sprejela okoli 1000 perspektivnih in ambicioznih mladostnikov, ki so se odločili, da bodo svoj študij posvetili bodisi poslovnim bodisi ekonomskim področjem na edini šoli v regiji s tremi mednarodnimi priznanji odličnosti, in sicer EQUIS, AACSB in AMBA, kar fakulteto umešča med pol odstotka najboljših poslovno-ekonomskih šol na svetu.

Za študente obeh študijskih programov je najprej potekal sprejem v Veliki dvorani, ki se je začel z uvodnim, pozdravnim nagovorom dekanje prof. dr. Metke Tekavčič. Bruci so tako postali del velike družine, ki jim je vedno na voljo za pomoč in nasvete. Novo pečeni študentje so se po skupinskem sprejemu razdelili v manjše skupine in odšli v predavalnice, kjer je sledila predstavitev dela in življenja na fakulteti.

Z vstopom na Ekonomsko fakulteto so študentje postali del skupnosti, ki jo odlikujejo pomembne družbene vrednote. Vedoželjnost, kreativnost, podjetnost, integriteta, spoštovanje in vključujoče sodelovanje so tiste najpomembnejše, h katerim kot fakulteta stremimo, obenem pa želimo ustvariti okolje, kjer se bomo o vrednotah pogovarjali, jih spoštovali in hkrati nanje tudi opozarjali.

Vsem študentom prvih letnikov želimo študijsko leto, polno uspehov in priložnosti, ter jih obenem spodbujamo k proaktivnosti in sodelovanju. Ob tem naj shranijo misel doc. dr. Jaka Cepca, ki je v svojem nagovoru izpostavil, da je biti študent odgovornost. Zato bodite vedoželjni, podjetni, imejte integriteto in spoštovanje, saj bomo le tako lahko soustvarjali svetlo prihodnost naše fakultete. Srečno!

Anja Puc, Efnews

Več informacij o dogodku >>> http://efnet.si/2018/09/dobrodosli-nasi-novi-studentje/


Image gallery:

Publish your comment: