EF » EFnet » Napovedujemo » Forum poslovne integritete in transparentnosti.

Forum poslovne integritete in transparentnosti.

05.11.2018

Transparency International Slovenia tudi letos organizira Forum poslovne integritete in transparentnosti, ki bo potekal 7. novembra 2018 v Four Points by Sheraton Ljubljana Mons hotelu. Ker je Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete podpornik foruma vas vljudno vabimo, da se nam pridružite in izkoristite priložnost za nadgradnjo znanja in povezovanja z drugimi strokovnjaki.

Povezovalna tema letošnjega srečanja so orodja za obvladovanje korupcijskih tveganj. Osrednji gost je Philippe Montigny, ustanovitelj in direktor družbe ETHIC Intelligence, vodilne certifikacijske agencije na področju preprečevanja korupcije, ki bo predstavil prvi mednarodni standard za preprečevanje podkupovanja ISO 37001.

Prvi del konference bo postregel s predstavitvami korporativnih prevar in njihovih posledic na poslovanje (dr. Sandra Damijan) ter protikorupcijskega mehanizma Pakt integritete in kako ta deluje v praksi (Vasja Čepič). Drugi del pa bo posvečen delavnicam, namenjenim krepitvi veščin za učinkovitejše preprečevaje korupcije. Osrednje teme delavnic so:

  • Prednosti in vpeljava mednarodnega standarda za preprečevanje podkupovanja ISO 3700.
  • Kako obvladovati korupcijska tveganja pri javnem naročanju?
  • Poslovna etika in odgovorno lobiranje v gospodarstvu .
  • Deset protikorupcijskih načel za podjetja v državni lasti.

Več informacij in spletno prijavnico najdete na naslednji povezavi >>>

Lepo vas pozdravljamo,

Ekipa CPOEF


Publish your comment: