EF » EFnet » Napovedujemo » Vabilo na predstavitev knjige z naslovom Slovenija na poti digitalne preobrazbe

Vabilo na predstavitev knjige z naslovom Slovenija na poti digitalne preobrazbe

12.11.2018

Ob izidu knjige Slovenija na poti digitalne preobrazbe vas avtorji: prof. dr. Cene Bavec, prof. dr. Andrej Kovačič, prof. dr. Marjan Krisper, prof. dr. Vladislav Rajkovič in prof. dr. Mirko Vintar, vabimo na njeno predstavitev.

Knjiga predstavlja temeljna izhodišča  za razumevanje možnosti in priložnosti digitalizacije Slovenije.  Namenjena je tvornemu dialogu med strokovnjaki, gospodarstveniki, politiki, civilno družbo in med vsemi ostalimi deležniki, ki lahko vplivajo na našo pot v digitalno prihodnost. Digitalizacija zahteva korenite spremembe in ne zgolj postopne preobrazbe obstoječih vzorcev obnašanja in prilagajanja poslovnih modelov. Avtorji v knjigi predstavljamo temeljne strateške, tehnološke in metodološke razvojne koncepte ter scenarije digitalne preobrazbe. Tako kompleksni preobrazbi bomo kos le ob razumevanju in prepoznavanju novih poslovnih priložnosti in tehnoloških možnosti digitalizacije.

Knjiga je izšla pri založbi Fakultete za računalništvo in informatiko, Univerze v Ljubljani.  Predstavitev bo potekala v okviru Slovenskega knjižnega sejma, dne 21. novembra 2018, ob 12. uri, v Cankarjevem  domu v dvorani M.

Vljudno vabljeni.


Publish your comment: