EF » EFnet » Napovedujemo » Informativni dan za Doktorski program ekonomskih in poslovnih ved

Informativni dan za Doktorski program ekonomskih in poslovnih ved

05.03.2019

Na Ekonomski fakulteti imamo radi nove, smele cilje, verjamemo, da jih imate radi tudi vi. Doktorski program Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani je že enajsto leto v družbi najboljših doktorskih programov v
Evropi. V programu sodelujejo profesorji in raziskovalci Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani, ki ima poleg EQUIS in AACSB tudi AMBA akreditacijo, kar jo uvršča med 1 % najboljših poslovno ekonomskih šol na svetu. Poleg tega je Financial Times uvrstil Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani in Slovenijo na zemljevid 95 najboljših evropskih poslovnih šol v letu 2018.Ekonomska fakulteta vas, perspektivne študente, vabi na informativni dan, ki bo v torek, 12. marca 2019, ob 17. uri, v predavalnici MBA (P-119) na Ekonomski fakulteti.
POSNETEK V ŽIVO (prenos se začne ob 17.00):

Doktorski program Ekonomske in poslovne vede ter vpisne pogoje vam bodo predstavili:

  • prof. dr. Metka Tekavčič, dekanja,
  • prof. dr. Aleš Popovič, prodekan za znanstvenoraziskovalno delo in doktorski študij,
  • prof. dr. Mateja Drnovšek, koordinatorica doktorskega programa,
  • asist. dr. Tanja Istenič, diplomantka doktorskega programa,
  • Dina Vasić, študentka doktorskega programa.

Osnovne podatke o programu lahko najdete na http://www.ef.uni-lj.si/doktorsko. Razpis oziroma najava besedila za vpis v doktorske študijske programe 3. stopnje za študijsko leto 2019/2020 je objavljen na spletni strani Univerze v Ljubljani.

Prijave za vpis na doktorski študij sprejemamo do 24. junija 2019. Začrtajte svojo prihodnost – postanite doktorski študent na Ekonomski fakulteti.

Z željo da se kmalu srečamo, vas lepo pozdravljamo.


Publish your comment: