EF » EFnet » Napovedujemo » Dogodki tega tedna | Innovative All-nighter, IMB info dan, orientacijski tek, Akademija vodenja

Dogodki tega tedna | Innovative All-nighter, IMB info dan, orientacijski tek, Akademija vodenja

13.05.2019

Si se že prijavil/a na hude dogodke tega tedna?

V tem tednu se bo na Ekonomski fakulteti dogajalo marsikaj. Da ti nič ne uide, smo zate pripravili naslednji pregled dogodkov. Še je čas za prijavo!

 • IMB INFO DAN
  Si ambiciozen študent/ka? Te zanima poslovni svet? Želiš pridobiti stik z mednarodnimi strokovnjaki? Pridi na Info dan IMB, ki je uvrščen med top 100 na svetu! Četrtek, 16. maj, ob 17. uri v P-119.
  Prijava
 • INNOVATIVE ALL-NIGHTER
  Še zadnja prosta mesta za študentsko tekmovanje Innovative All-nighter! Hitro se prijavi in Ne zamudi edinstvene priložnosti in prijavi na študentsko tekmovanje, katerega namen je v 24 urah najti inovativne pristope kako približati določen izdelek ali blagovno znamko izbranega podjetja mladim. Tekmovanje bo potekalo ta vikend, od 17. do 18. maja 2019.
  Prijava
 • DRŽAVNO UNIVERZITETNO PRVENSTVO V ORIENTACIJSKEM TEKU
  V sredo, 15. maja 2019, bo na Rožniku, v Ljubljani, potekalo državno univerzitetno prvenstvo v orientacijskem teku za študijsko leto 2018/19. Tekmovalo se bo na srednji in daljši progi, kategorije pa so poleg spola razdeljene na študentko rekreativno in študentsko tekmovalno kategorijo ter na kategorijo zaposlenih. Predprijave se zbirajo do torka, 14. maja 2019, do 12. ure.
  Prijava
 • DELAVNICA CERŠ : AKADEMIJA POGAJANJ
  Kako se pripraviti na uspešno pogajanje? S pomočjo znanj pridobljenih na delavnici boste lažje postavili cene, uporabili tišino kot orodje pogajanj in prišli do izjemnega zaključka prodaje ter win-win situacije. Dogodek bo potekal v sredo, 15. maja 2019 in ponedeljek, 20. maja 2019.
  Več informacij in prijava na CERŠ

Dogodek prihajajočega tedna:

 • Z NEVROMARKETINGOM DO KONKURENČNE PREDNOSTI
  Želiš pridobiti vpogled v modernega potrošnika, na način, ki bo zanimiv tako za tiste, ki marketing poznaj zgolj kot eno poslovnih funkcij? Pridi na predavanje dr. Nikolaosa Dimitriadisa, v četrtek, 23. maja 2019, ob 17. uri.
  Prijava
 • THE WEBINAR 3 X 3 ABOUT THINKING: PONOVITEV SLO WEBINARJA ŠE V ANG JEZIKU
  Si želiš izboljšati svojo kreativnost? Razmišljati bolj konstruktivno? Želiš izvedeti, zakaj smo ljudje velikokrat bolj osredotočeni na preteklost, namesto na prihodnost? Kako prepričati že prepričane? POSLUŠAJ & SODELUJ, 22. maja 2019, ob 10. uri  in spremljaj webinar 3 x 3 about thinking (v ANG jeziku) z udobja domačega kavča.
  Prijava

Publish your comment: