EF » EFnet » Napovedujemo » Prijavi se na državno univerzitetno prvenstvo v orientacijskem teku

Prijavi se na državno univerzitetno prvenstvo v orientacijskem teku

13.05.2019

V sredo, 15. maja 2019, bo na Rožniku, v Ljubljani, potekalo državno univerzitetno prvenstvo v orientacijskem teku za študijsko leto 2018/19. Tekmovalo se bo na srednji in daljši progi, kategorije pa so poleg spola razdeljene na študentko rekreativno in študentsko tekmovalno kategorijo ter na kategorijo zaposlenih. Predprijave se zbirajo do torka, 14. maja 2019, do 12. ure.

Tekmovanje bo potekalo na dveh različnih dolžinah prog (srednja in dolga). Na daljši progi bodo nastopili tekmovalci in zaposleni, na krajši rekreativci.

 KATEGORIJE:

  • Študenti rekreativno (M, Ž) – rekreativna srednja proga
  • Študenti tekmovalno-registrirani tekmovalci v OZS (M, Ž) – tekmovalna daljša proga
  • Zaposleni – tekmovalna daljša proga

Udeleženci se borijo za naslov Državnega univerzitetnega prvaka v orientacijskem teku za študijsko leto 2018/19. Tekmovanje šteje tudi, kot delne kvalifikacije za udeležbo na Evropskem univerzitetnem prvenstvu v orientacijskem teku (EUP), ki bo potekalo med 24. julija in 27. julija 2019 v Olomoucu na Češkem. Na tekmovanje se lahko kvalificirajo le tisti, ki izpolnjujejo pogoje predpisane s strani EUSA (status študenta oz. potrdilo o diplomiranju, starost: rojeni med 1.1.1989 in 31.12.2002). V ekipo, ki se bo udeležila EUP bodo povabljeni trije najvišje uvrščeni tekmovalci v moški in ženski študentski tekmovalni kategoriji, člani zmagovalne ekipe.

Oddaja predprijave prek spletnega obrazca. Za oddajo prijave klikni tukaj. Prijavnine ni.

Prijave bodo, v omejenem številu, mogoče tudi na dan tekmovanja na prijavnem mestu (do porabe razpoložljivih orientacijskih kart).


Image gallery:

Publish your comment: