EF » EFnet » Napovedujemo » Še zadnja prosta mesta za študentsko tekmovanje Innovative All-nighter

Še zadnja prosta mesta za študentsko tekmovanje Innovative All-nighter

07.05.2019

Ustvarjalno razmišljanje. Inovativne rešitve. Timsko delo. V 24 urah bomo ustvarili inovativno okolje namenjeno vsem študentom, ki si željo ustvarjati in s svojo kreativnostjo presegati ustaljene meje. Pridruži se nam 17. – 18. maj 2019 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Prijavi se in poišči najboljši odgovor na vprašanje: »Kako naj podjetje svojo blagovni znamko, proizvod ali storitev približa mladim?«.

Ne zamudi edinstvene priložnosti in se nam pridruži na Innovative all-nighter, študentskem tekmovanju, katerega namen je v 24 urah najti inovativne pristope kako približati določen izdelek ali blagovno znamko izbranega podjetja mladim. Spodbuja zanimive marketinške ideje, izboljšave poslovnega procesa, uvajanje novih proizvodov in storitev in drugo. Prav tako je dogodek odlična priložnost za povezovanje s študenti iz različnih fakultet in spoznavanje vsakodnevnih izzivov, s katerimi se soočajo podjetja.

  • Študentom EF UL se z udeležbo priznajo 4 ure za priznavanja predmeta Razvoj poslovnih spretnosti v tekočem letu.
  • Študentom 1. letnikov EF UL, ki se bodo udeležili tekmovanja, bo omogočen dodatni razpisan rok za udeležbo na kolokviju pri predmetu Osnove statistike, ki sicer poteka v soboto 18. maja. Rok bo znan naknadno.

Več informacij

Spletni stran & FB dogodek

Nekaj utrinkov lanskega leta


Publish your comment: