EF » EFnet » Napovedujemo » Makroekonomika | Vabilo na izobraževalni program

Makroekonomika | Vabilo na izobraževalni program

22.07.2019

Poznavanje makroekonomske teorije je osnova za razumevanje ekonomske logike delovanja gospodarstva kot celote, medsebojnih vplivov posameznih ekonomskih kategorij in makroekonomskih pojavov, kot so gospodarska rast, inflacija, nezaposlenost, plačilna bilanca, zadolženost in denarna ter davčna politika. Zato smo na Centru poslovne odličnosti Ekonomske fakultete pripravili program Makroekonomika, ki na celovit način predstavlja omenjena področja. Gre za štiridnevni program vseživljenjskega izobraževanja.

Program v obliki popoldanskih srečanj, ki ga bosta izvedla prof. dr. Maks Tajnikar in prof. dr. Petra Došenović Bonča, sestavlja serija predavanj s predstavitvijo makroekonomskih podatkov za Slovenijo in večerne diskusije o aktualnih gospodarskih dogodkih v Sloveniji in svetu s priznanimi makroekonomisti – prof. dr. Jožetom Damijanomprof. dr. Bogomirjem Kovačem in prof. dr. Mojmirom Mrakom.

Program se bo izvedel v štirih zaporednih četrtkih – 26. septembra, 3. oktobra, 10. oktobra in 17. oktobra 2019 od 15. do 20. ure.

Več informacij in prijava >>>


Publish your comment: