EF » EFnet » Napovedujemo » Poletna šola za dijake: “Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate”

Poletna šola za dijake: “Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate”

14.08.2019

Imate doma dijaka ali dijakinjo, ki se še odloča glede izbire študija? Karierni centri Univerze v Ljubljani od 26. do 30. avgusta 2019 organizirajo brezplačno poletno šolo za dijake »Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate«, na kateri sodeluje tudi naša fakulteta.

Dijaki iz vse Slovenije bodo imeli možnost, da spoznajo svoje interese, talente, osebnostne lastnosti, vpisni postopek, poklice prihodnosti, možnost mednarodnih izmenjav in štipendij, fakultete in akademijo ter različna podjetja in organizacije. Lani se je poletne šole udeležilo več kot 90 dijakov srednjih šol iz vse Slovenije, njihovi vtisi so bili zelo pozitivni. Na letošnji poletni šoli sodeluje 16 fakultet in 1 akademija UL ter 12 uveljavljenih podjetij in organizacij, kjer bodo lahko dijaki preko aktivne udeležbe odkrivali, kaj določen študijski program nudi in kakšne poklice lahko z določeno izobrazbo opravljajo v praksi. Program je zasnovan široko (dogodki potekajo vzporedno) in dijak si lahko program prilagodi svojim potrebam in interesom.

Vse informacije o programu in prijavi so dostopne na spletni strani ali Facebook strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.


Publish your comment: