EF » EFnet » Napovedujemo » 21 dnevni izziv za več sreče na delovnem mestu

21 dnevni izziv za več sreče na delovnem mestu

19.09.2019

Teden od 23. do 27. septembra je teden delovne sreče. Časopis Svet kapitala je ob tej priložnosti sprožil akcijo za več zadovoljstva na delovnem mestu in k sodelovanju povabil tudi našo fakulteto.

Z veseljem smo se odzvali ker verjamemo in se zavzemamo za dobro počutje zaposlenih na delovnem mestu. Tako bomo sodelovali v 21-dnevnem izzivu, ki vsak dan predvideva določeno aktivnost, njihov skupni imenovalec pa je krepitev medsebojnih odnosov v organizaciji, ki najpomembneje vplivajo na to, kako se počutimo v službi.

Vabimo vse zaposlene, da se nam pridružijo in sprejmejo izziv. Katere naloge nas čakajo, si oglejte na plakatih ali letakih. S prvo, označeno s številko 1, začnemo v ponedeljek, 23. septembra.

Izzive so pripravili v Paleti znanj, ki je certificirana partnerica mednarodne mreže strokovnjakov za delovno srečo Woohoo, ki deluje v več kot 40 državah po svetu.

Na delovnem mestu v življenju preživimo 90.000 ur, ali večino našega časa. Zato je pomembno, da radi hodimo v službo, saj počutje iz službe prenašamo tudi v zasebno življenje. Če smo zadovoljni, tudi delamo učinkoviteje in bolj natančno.


Publish your comment: