EF » EFnet » Napovedujemo » Dogodki tedna | Pripravljeni na podjetniško pot, alumni, predstavitev zbirk, postani mednaroden

Dogodki tedna | Pripravljeni na podjetniško pot, alumni, predstavitev zbirk, postani mednaroden

08.11.2019

Si se že prijavil/a na hude dogodke naslednjega tedna?

V naslednjem tednu se bo na Ekonomski fakulteti dogajalo marsikaj. Da ti nič ne uide, smo zate pripravili naslednji pregled dogodkov. Še je čas za prijavo!

 • 3P: Pripravljeni na podjetniško pot?
  Ste že kdaj pomislili, da bi sami nekoč imeli podjetje? Se sprašujete, ali je ta pot prava za vas? Potrebujete idejo, spodbudo? Bi radi slišali zgodbe podjetnikov iz prve roke? Ali pa bi radi samo spoznali, kaj podjetništvo je? Potem je dogodek 3P: Pripravljeni na podjetniško pot? pravi za vas! Torek, 12. november, ob 16. uri v NLB.
  Prijava
 • Predstavitev zbirk ProQuest Ebook Central & ProQuest Dissertations & Thesis
  Pišete zaključno nalogo ali se pripravljate za izpit? Začnite svoj projekt z viri, ki jim lahko zaupate. Zbirka elektronskih knjig ProQuest Ebook Central vsebuje več kot 22000 naslovov s poslovno in ekonomsko tematiko. Zbirka je dostopna z računalnikov EF in od doma preko oddaljenega dostopa. Torek, 12. november, ob 11. uri v Lab*CEK.
  Prijava
 • Podatkovne zbirke za študente trženja in mednarodne ekonomije
  Vabimo vas na izobraževanje, ki je namenjeno predvsem študentom študijskih programov Trženje, Mednarodna ekonomija in Mednarodno poslovanje. Ogledali si bomo tako trženjske podatkovne zbirke, kot tudi podatkovne zbirke, ki pokrivajo mednarodno poslovanje. Spoznali boste primere in vrednotenje člankov z naštetih področij. Sreda, 13. november, ob 13. uri v Lab*CEK.
  Prijava
 • How to network smart
  Alumni Ekonomske fakultete in vinoteka eVino za vas pripravljata super dogodek: “How to network smart”, kjer se bomo naučili učinkovitega mreženja in komunikacije. Z nami bo Boško Prastalo, ustanovitelj in direktor Superbrands Slovenija. Četrtek, 14. november, ob 17.30 uri, eVino Ljubljana. Dogodek je plačljiv.
  Prijava

Publish your comment: