EF » EFnet » Napovedujemo » Vabilo k oddaji prispevkov | Konferenca EMCB (Emerging Markets Conference Board)

Vabilo k oddaji prispevkov | Konferenca EMCB (Emerging Markets Conference Board)

25.11.2019

Ekonomska fakulteta bo od 2. do 3. junija 2020 gostila deveto konferenco EMCB (Emerging Markets Conference Board). Tema konference je »Razvoj poslovanja na hitro rastočih trgih: izzivi in ​​dejavniki uspeha«. Na konferenci EMCB, ki bo tokrat prvič potekala v Evropi, bodo raziskovalci z vsega sveta v 13 ponujenih sekcijah razpravljali o  trenutnih trženjskih vprašanjih in trendih.  Konferenca bo ponudila priložnosti za razpravo, mreženje in sodelovanje med udeleženci iz razvitih držav in držav v razvoju. Poleg tega bodo zanimiva plenarna srečanja s priznanimi profesorji (npr. prof. Naresh Malhotra) ponudila spodbudne vpoglede v vprašanja in izzive trženja na hitro rastočih trgih.

Sprejeta dela bodo objavljena v zborniku konference (z ISBN številko); avtorji bodo lahko v zborniku objavili celoten prispevek ali razširjeni povzetek. Poleg tega bodo izbrani prispevki imeli možnost za objavo v podpornih revijah EMCB 2020.

Rok za oddajo: 15. januar 2020

Obvestilo o odločitvi in izbiri: 15. februar 2020

Za več informacij obiščite http://konference.ef.uni-lj.si/emcb/, pišite na emcb2020@ef.uni-lj.si ali spremljajte našo Facebook stran.


Publish your comment: