EF » EFnet » Napovedujemo » Bliža se Zaposlitveni inkubator!

Bliža se Zaposlitveni inkubator!

29.01.2020

Zaposlitveni inkubator vsako leto prinaša delavnice nadgrajevanja zaposlitvenih spretnosti in veščin za uspešen vstop na trg dela po zaključenem študiju, letos pa bo program delavnic obogaten še s podjetniškimi vsebinami, zato ga ne zamudite.V prvem tednu se boste lahko študenti Univerze v Ljubljani vključili v delavnice, ki vam bodo pomagale pri vstopu na trg dela, obenem pa vam vsebine lahko pridejo prav pri iskanju prakse ali študentskega dela ter v osebnem življenju. Z njimi se boste bolje spoznali, raziskovali sodobni trg dela, izpopolnili svoj življenjepis in se pripravili na zmenek z delodajalcem. Naučili se boste tudi okrepiti svoje komunikacijske veščine in se mrežiti.

Drugi teden bo posvečen podjetniškim temam, v okviru katerih boste izvedeli, kako uporabljati družbena omrežja za prodajo in komunikacijo, kako zaslužiti s hobijem ali idejo, kakšne so pravice iz študentskega dela, kaj mladim podjetnikom omogoča program Erasmus, na kakšen način si postaviti cilje in kako postati denar.

Zaposlitveni inkubator, namenjen študentom vseh fakultet in akademij UL, bo potekal od 10. do 20. 2. 2020 na različnih lokacijah fakultet. Vabljeni k prijavi!

Več informacij


Publish your comment: