EF » EFnet » Napovedujemo » Vabljeni na pogovor o inovativnosti z odličnimi gosti

Vabljeni na pogovor o inovativnosti z odličnimi gosti

22.01.2020

Vabimo vas na živ, zavzet,  poglobljen pogovor.

Izkušnje in spoznanja o vznemirljivi inovativnosti in njenih  izzivih si bodo izmenjevali  mag. Metka Svetlin, dr. Miha Škerlavaj in mag. Tomaž Lanišek v pogovoru z Anjo Hlača Ferjančič.

Inovacije niso več stvar naključja, ampak sistematskega  dela mnogih ekip. Udeleženci pogovora na Škrabčevi domačiji bi mu vsekakor pritrdili. Inovativnost je njihovo vsakdanje delo. Mag. Metka Svetlin, ki trenutno razvija program Think with Google  za vzhodno- in srednjeevropsko regijo, je pred tem v Dublinu oblikovala digitalne programe za ključne oglaševalce Google Ads v Sloveniji. Prof. dr. Miha Škerlavaj, prodekan za raziskovanje na ljubljanski Ekonomski fakulteti in pridruženi redni profesor vodenja in organizacijskega vedenja na BI Norwegian Business School, je raziskovalec in iskan predavatelj na simpozijih o inovativnosti, vodenju sprememb, ravnanju z ljudmi in razvojem vodij. Mag. Tomaž Lanišek danes podpredseduje Združenju Manager in Ameriški gospodarski zbornici, bil je glavni direktor podjetja Knauf Insulation za Slovenijo in Hrvaško, povsod je spodbujal  talente, delo z zaposlenimi in inovacije.

Vedoželjno čakamo sredin večer,  ko bo voditeljica Anja Hlača Ferjančič med eminentno trojico usmerjala pogovor o namišljeni in pravi inovativnosti, spodbudnem delovnem okolju, o tem, kako upravljati inoviranje in voditi sodelavce. Kakšne profile brihtnežev posesti k istemu projektu, da se sestavijo v učinkovito ekipo?  In zakaj  se pri nekaterih, ki se hvalijo, da imajo inovativnost v DNK, zdi, da tam tudi ostane?

Kdaj: Sreda, 29. januarja, ob 18. uri

Kje: Škrabčeva domačija, Ribnica


Publish your comment: