EF » EFnet » Napovedujemo » Organizacijsko prilagajanje v kriznih časih

Organizacijsko prilagajanje v kriznih časih

03.06.2020

V sedanjih negotovih časih je bilo veliko podjetij prisiljenih poslati zaposlene na čakanje in množično odpuščati, nekatera pa so celo propadla. Kaj smo se naučili iz dvomesečne krize? Webinar bo osvetlil, kako se lahko podjetja prilagodijo negotovi situaciji, pa tudi kako lahko organizacije vnaprej načrtujejo in se preoblikujejo, da postanejo prilagodljivejše. Dva vodilna specialista s področja organizacijskega prilagajanja negotovim situacijam bosta izluščila nekaj glavnih lekcij, ki smo se jih naučili iz ugotovljenih vplivov covida-19 na majhna podjetja, ter ponudila vpoglede, kako se podjetja lahko dolgoročno prilagodijo negotovosti in jo vključijo v svoje načrtovanje.

Obravnavali bomo naslednja vprašanja:

  • Kako se lahko majhna podjetja prilagodijo in stabilizirajo v kriznih časih? Se lahko preoblikujejo, da postanejo inovativnejša in prilagodljivejša na negotove situacije, ter kako?
  • Katera podjetja so bila uspešnejša pri prilagajanju na krizo covid-19? Katere strategije, strukture in procesi so se izkazali kot najuspešnejši?
  • Katera so najpomembnejša vprašanja pri izgradnji dolgoročne sposobnosti prilagajanja in načrtovanja v časih negotovosti?

Termin: 9. junij 2020, ob 17. uri

V pogovoru sodelujejo: prof. Vaughn Tan, prof. Sameer B. Srivastava, prof. Tamara Pavasović Trošt

Oglej si posnetek >>


Image gallery:

Publish your comment: