EF » EFnet » Napovedujemo » GSERM Ljubljana 2022

GSERM Ljubljana 2022

13.09.2021

Ekonomska fakulteta bo v sodelovanju s švicarsko partnersko institucijo Univerza v St. Gallnu ponovno organizirala zimsko doktorsko šolo GSERM Ljubljana. Program bo, če bodo razmere dovoljevale, potekal na Ekonomski fakulteti med 10. in 22. januarjem 2022.

Program je namenjen tako doktorskim študentom in mladim raziskovalcem kot tudi strokovnjakom in specialistom iz različnih področij. Zainteresirani lahko izbirajo med visoko kvalitetnimi metodološkimi predmeti, s katerimi osvojijo znanja in kompetence, ki jih lahko uporabijo pri svojem delu.  Na voljo bo 6 predmetov, ki se bodo izvajali v dveh terminih:

10. – 14. januar 2022

-        Analyzing Panel Data (Christopher Zorn, Pennsylvania State University, United States)

-        Analyzing Survey Research Data (Adam Enders, University of Louisville, United States)

-        Text Mining (Edward Kwartler, Harvard Extension School, United States)

 

17. – 22. januar 2022

-        Bayesian Data Analysis (Ryan Bakker, University of Essex, United Kingdom)

-        Qualitative Research Methods & Data Analysis (Paul Mihas, University of North Carolina at Chapel Hill, United States)

-        Mediation, Moderation, and Conditional Process Analysis I (Amanda Montoya, University of California – Los Angeles, United States)

 

Rok za zgodnje prijave je 31. oktober 2021 (nižja kotizacija), končni rok za prijave pa je 5. december 2021. Prijaviti se je možno na en ali dva predmeta (v različnih tednih). Prijave sprejema in obravnava Univerza v St. Gallnu, prijavnica se nahaja na tej povezavi.

Za več informacij lahko zainteresirani obiščejo spletno stran ali se obrnejo na koordinatorje na Univerzi v St. Gallnu na gserm@unisg.ch.


Publish your comment: