EF » EFnet » Napovedujemo » Dan dobrodošlice za mednarodne študentke in študente, 15. 9. 2022 ob 13.00

Dan dobrodošlice za mednarodne študentke in študente, 15. 9. 2022 ob 13.00

27.07.2022

Spoštovane študentke, spoštovani študenti,

 

Z veseljem vam izrekamo dobrodošlico na Univerzi v Ljubljani, najstarejši in najboljši slovenski univerzi z mednarodnim ugledom odličnosti na področju poučevanja in raziskovanja.

 

Z željo, da bi vam olajšali začetek študija, bomo posebej za vas v četrtek, 15. septembra 2022, ob 13.00 organizirali DAN DOBRODOŠLICE, kjer boste lahko iz prve roke izvedeli uporabne informacije v zvezi s študijem na Univerzi v Ljubljani in življenjem v Ljubljani in Sloveniji.

 

V okviru predstavitve se boste seznanili z informacijami glede ureditve zdravstvenega zavarovanja, prijave stalnega bivališča, namestitve, subvencionirane prehrane in prevoza, možnostmi štipendiranja, učenja slovenskega jezika ter ostalimi dejavnostmi, ki jih organiziramo na Univerzi v Ljubljani.

 

Predstavitve bodo potekale v angleškem jeziku. Če se želite udeležiti dogodka, prosim izpolnite prijavnico na tej povezavi. Prijave bomo zbirali do zapolnitve prostih mest oziroma do 13. septembra 2022. Povezavo za spremljanje spletne predstavitve vam bomo poslali pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli v prijavnici.

 

 

Za vas smo pripravili VODNIK DOBRODOŠLICE, v katerem boste našli informacije, ki vam bodo v pomoč, da bo študij pri nas dragocena študijska in nepozabna življenjska izkušnja.

 

 

Vabimo vas tudi k ogledu spletne strani www.uni-lj.si/study, kjer lahko najdete uporabne informacije v zvezi s študijem na Univerzi v Ljubljani, življenju v Ljubljani in prihodu v Slovenijo.

 

Začetek študijskega leta na Univerzi v Ljubljani tradicionalno praznujemo tudi v okviru dogodka Pozdrav brucem. Več informacij o dogodku najdete na www.uni-lj.si.

 

Želimo vam uspešen študij in prijetno bivanje v Ljubljani.


Publish your comment: