EF » EFnet » Napovedujemo » Projekt SocialB

Projekt SocialB

19.10.2022

Z veseljem vas vse, ki ste sodelovali v preteklih treh letih pri izvajanju projekta SocialB, vabimo na niz dogodkov, na katerih bi vam radi predstavili rezultate skupnega dela.

Nekateri izmed vas ste sodelovali v anketi, s katero smo želeli ugotoviti, kakšna je trenutna podoba izobraževanja o socialnem podjetništvu v Sloveniji. Drugi ste kot socialni podjetniki pomembno prispevali k našemu razmišljanju o rasti in razvoju socialnih podjetij v Sloveniji. Tretji ste nam zaupali vaše bogate izkušnje kot svetovalci socialnim podjetnikom. S četrtimi smo se srečali v obdobju pilotiranja učnih enot in terenskih obiskov. S petimi smo aktivno razpravljali o rezultatih in prihodnjih projektnih aktivnostih na rednih srečanjih Svetovalne skupine projekta. V treh različnih dogodkih, ki bodo prilagojeni različnim ciljnim skupinam, bi želeli z vami deliti skupna, menimo da – zelo uporabna spoznanja.

27. oktobra ob 16. uri, bo na naši fakulteti eden izmed 3 zaključnih dogodkov projekta SocialB. Tematika dogodka bo Podporno okolje za socialne podjetnike: izobraževanje in odločevalci. Dogodek bo potekal v predavalnici P109.

O ostalih dogodkih si lahko preberete v priponki.

Vljudno vabljeni!

Projektni partnerji SocialB


Publish your comment: