EF » EFnet » Napovedujemo » S poznavanjem računovodskih informacij do boljših poslovnih odločitev

S poznavanjem računovodskih informacij do boljših poslovnih odločitev

12.10.2022

Konstantne spremembe v okolju in zahteve kupcev imajo vpliv na rast, obstanek in preživetje podjetij. Pomembno je, da podjetja znajo ukrepati v omenjenih situacijah ter sprejmejo pravilne in pravočasne odločitev o poslovanju. Pri sprejemanju odločitev pa igrajo ključno vlogo kakovostne in pravočasne informacije.

Na Centru poslovne odličnosti EF napovedujemo seminar Poslovanje v številkah za neekonomiste, ki bo udeležence seznanil z različnimi stroškovnimi koncepti ter s temeljnimi računovodskimi izkazi in njihovo analizo, kar predstavlja osnovo za sprejemanje poslovnih odločitev.

Program je namenjen predvsem tistim, ki sprejemajo poslovne odločitve in nimajo ekonomske izobrazbe. Spoznali boste osnovna znanja s področja računovodstva in financ, da boste lahko sprejemali pomembne poslovne odločitve. Osvojili boste:

  • kako pridobiti ključne in pravočasne informacije za rast, obstanek ali preživetje podjetja,
  • ključne koncepte za sprejemanje poslovnih odločitev, kot so klasifikacija stroškov, točka preloma, bilanca stanja vs. bilanca uspeha itd.

Vljudno vabljeni, da se pridružite 3 dnevnem seminarju, ki bo potekal 12., 13. in 14. decembra 2022, od 9:00 do 14:45 ure. Seminar bo potekal v živo na Ekonomski fakultete v Ljubljani.

Več informacij o seminarju in prijavnica >>>


Publish your comment: