EF » EFnet » Napovedujemo » Alumni dogodek: KAKO POSLOVATI S SANGVINIKOM, KOLERIKOM, MELANHOLIKOM IN FLEGMATIKOM?

Alumni dogodek: KAKO POSLOVATI S SANGVINIKOM, KOLERIKOM, MELANHOLIKOM IN FLEGMATIKOM?

26.01.2016,

Kdaj: 10. februar 2016, ob 17.00 uri

Kje: Ekonomska fakulteta v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17, v kateri dvorani bo potekalo izobraževanje navedemo naknadno.

Trajanje: od 17.00 do okvirno 19.15

Mnoge vedenjske raziskave so pokazale, da najbolj učinkoviti in uspešni ljudje zelo dobro poznajo sami sebe, svoje prednosti in šibkosti (svoj tip osebnosti – temperament). Ko resnično razumemo sami sebe, lahko šele cenimo druge in na koncu se naučimo kako delati skupaj.


Poznati svoj tip osebnosti in prepoznati tip osebnosti sogovornika, sodelavca, poslovnega partnerja,… je izjemna prednost, ki jo lahko imate v poslovnem svetu. Na ta način boste lahko dosegali večje uspehe na področju bolj jasne komunikacije, učinkovitejšega pogajanja, boljše prodaje, manj stresnega reševanja reklamacij ali konfliktov, hitrejšega doseganja ciljev ter večjega pozitivnega vpliva pri vodenju.

Ker osebnosti drugih ljudi pogosto sodimo na podlagi lastnih prepričanj in pričakovanj, mnoga naša pričakovanja pogosto niso izpolnjena, naša prepričanja pa zmotna. Zato je v poslovnem svetu poznavanje tipov osebnosti lahko velika prednost pred konkurenco. Kajti z znanjem o osebnostnih tipih, lahko ljudem približate tisto, kar potrebujejo, na način, ki ga najbolje razumejo.

Če želite izpopolniti svoje znanje vljudno vabljeni, da se udeležite dogodka, prijava na alumni@ef.uni-lj.si. Prijavnina  znaša 12 EUR (DDV je vključen). Podatke za plačilo vam bomo posredovali po prejeti prijavi na dogodek.

Fotografije in video posnetki narejeni  na dogodku bodo objavljeni preko kanalov Ekonomske fakultete in naših poslovnih partnerjev.

 

Anja Žagar je diplomantka Ekonomske fakultete in članica Alumni Ekonomske fakultete, po duši podjetnica in predavateljica. V poslu se je naučila, da so bolj kot sam proizvod ali storitev pomembni ljudje in dober odnos z njimi. Prepričana je, da iskrena skrb, prava motivacija ter zadovoljstvo zaposlenih loči povprečna podjetja od visoko učinkovitih in uspešnih. Ker verjame v moč pozitivnih sprememb, se je glede na dosedanje izkušnje specializirala na področju izobraževanj in praktičnih delavnic za podjetja, organizacije, društva in izobraževalne ustanove na temo orodij dela z ljudmi na podlagi poznavanja njihovih prirojenih vrlin, talentov in šibkosti.


Related news

Publish your comment: