EF » EFnet » EFnews » Vidik poslovne transformacije podjetij kot rdeča nit dogodka »knowledge matters«

Vidik poslovne transformacije podjetij kot rdeča nit dogodka »knowledge matters«

30.09.2019

Med 18. in 19. septembrom 2019 se je na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani odvijal dogodek »Knowledge matters«, ki ga je organiziral Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete (CPOEF). Na njem je okoli 200 udeležencev na 15 delavnicah in dveh okroglih mizah, ki jih je vodilo 16 priznanih domačih in tujih predavateljev, imelo priložnost prisluhniti več kot 128 uram različnih vsebin. Seminarji in delavnice so se osredotočili predvsem na izzive in priložnosti, ki jih v današnjem času prinaša poslovna transformacija podjetij, podrobneje področja vodenja, marketinga, novih poslovnih modelov, HR, IT, financ in prodaje. Vsebine so obogatile udeležence z novimi trendi in znanji ter poslovnim mreženjem na interaktivnih in praktično usmerjenih delavnicah, saj je dogodek kot platforma znanja, idej in povezovanja za razvoj ponujal preplet druženja, zanimivih diskusij, izmenjave mnenj in idej, predstavitve aktualnih trendov ter uspešnih primerov iz prakse.

CPOEF je z organizacijo omenjenega dogodka tako ponovno pripomogel, da se je kakovostno znanje iz stroke preneslo v poslovno prakso. S tem je organizacijam in posameznikom ponudil priložnost osvojiti novo znanje ter možnost navezati nove stike in narediti še korak več v svoji poslovni karieri. »Čeprav je tak format primeren za posameznike, je izjemno zanimiv tudi za skupino sodelavcev iz posameznega podjetja. Tim sodelavcev lahko sestavi znanja, ki v celoti zaokrožajo izzive poslovne transformacije,« dodajajo na CPOEF.

Tako udeleženci kot tudi predavatelji navdušenja nad delavnicami in vsebinami niso skrivali. »Zelo sem vesel, da sem se opogumil in odločil, da se udeležim tega naravnost fantastičnega dogodka, predvsem zaradi dejstva, da sem o področju, ki me je zanimalo, res ogromno novega izvedel. Veliko je k temu pripomogel tudi predavatelj na delavnici, saj je temo predstavil res slikovito in na izredno zanimiv način. Menim, da se nedvomno lahko vsi strinjamo, da je bil nabor predavateljev tokrat res vrhunski,« je povedal eden izmed njih in zaključil, da je zelo pozitivno presenečen nad izvedbo dogodka ter v pogovoru nekaj lepih besed namenil tudi organizatorjem. »Počaščen sem, da sem lahko sodeloval pri izvedbi dogodka na takem nivoju, kot je ta. Udeleženci so na svojem področju res zelo domači, zato je bila diskusija o aktualnih temah zelo zanimiva, pa tudi vidiki in pristopi se precej razlikujejo od mojih,« je razložil eden izmed uglednih in priznanih profesorjev ter zaključil, da se bo vabilu na dogodek tudi v prihodnje z velikim veseljem odzval.

V pričakovanju naslednjega dogodka, ki ga na CPOEF že pripravljajo, pa se zavedajmo pomena transformacije, bodisi poslovne kot tudi osebne.

Anja Puc, EFnews


Related news

Publish your comment: