EF » EFnet » Novice » Sprejem novih študentov in študentk na Ekonomski fakulteti

Sprejem novih študentov in študentk na Ekonomski fakulteti

10.10.2019

Novo študijsko leto 2019/2020 je na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani s seboj prineslo tradicionalen sprejem novih študentov in študentk. V letošnjem letu se jih je 1108 vpisalo na dodiplomski študij, 892 pa se jih je odločilo za študij na podiplomskem programu.

Zaradi precejšnjega števila novih študentov je sprejem v prvi vrsti zahteval veliko organizacije in usklajevanja med različnimi deležniki, a je bil prav zaradi vloženega truda vnovič vrhunsko organiziran.

Lea Kopina, strokovna sodelavka službe za trženjsko dejavnost, je letošnji sprejem novih študentov in študentk opisala takole: »1. oktober je na Ekonomski fakulteti rezerviran za dobrodošlico tako novim študentom, ki pri nas začenjajo novo obdobje in študijsko pot, kot tudi vsem tistim, ki začenjajo novo študijsko leto. Brucem smo podali pomembne informacije ob začetku študija na fakulteti in spomin na njihov prvi dan ovekovečili s skupinsko fotografijo. Želeli smo, da vedo, da smo jim strokovni sodelavci, pedagogi, tutorji in prav vsi na fakulteti na njihovi študijski poti v pomoč ter jim sporočili, naj se pri nas počutijo dobrodošli. Upam, da nam je uspelo. V novem študijskem letu bi rada še enkrat izrekla dobrodošlico prav vsem vpisanim. Dobrodošli na Ekonomski fakulteti! Upamo, da boste tu razvili vse svoje potenciale in da bodo vaša leta na Ekonomski fakulteti uspešna in prijetna.«

Nekdo je nekoč zapisal, da naša pot ne vodi po mehki travi, ampak da je to gorska steza s številnimi skalami. Dragi študentje in študentke, ob tem nikar ne pozabite, da ta pot vodi navzgor, naprej in proti soncu, zato bodite vztrajni in vedoželjni ter nikoli ne obupajte.

Anja Puc, EFnews

efnewskvadrat1


Image gallery:

Related news

Publish your comment: