EF » EFnet » Poslovna izobraževanja » Akademija vodenja 2021 – Kako postati dober in učinkovit vodja?

Akademija vodenja 2021 – Kako postati dober in učinkovit vodja?

13.09.2021

Zagotovo ni več skrivnost, da uspeh podjetja in zadovoljstvo zaposlenih v veliki meri temeljita na vodstvenih veščinah in sposobnostih vodilnih. Večji poudarek kot vodja nameni razvoju in poglobitvi vodstvenih kompetenc, bolj odzivni so zaposleni, njihova motivacija in zavzetost se večata, v podjetju pa vladajo bolj stabilni in konstruktivni medosebni odnosi. Zato je nenehno izobraževanje in nadgrajevanje vodstvenih kompetenc za managerje, kot tudi vodje različnih oddelkov oziroma timov, izjemnega pomena.

Želimo si dobrih, uspešnih in učinkovitih vodij v poslovnem prostoru, zato letos že drugič izvajamo Akademijo vodenja, ki je v zadnjih letih naletela na odličen odziv udeležencev.

Akademija je namenjena vsem managerjem, podjetnikom in strokovnjakom, ki si želijo osebne in karierne rasti na vodstvenem področju. Z izkustvenim učenjem in aktivnim sodelovanjem bodo udeleženci nadgradili kompetence vodenja, motivacije zaposlenih in »time managementa« za dvig produktivnosti na delovnem mestu. Zaradi vse večjega pomena odnosov med zaposlenimi, bo velik del programa namenjen tudi komunikaciji, integriteti ter obvladovanju osebne energije vodij.

Akademija bo potekala v online obliki, v sklopu šestih modulov, med 9:00 in 12:15 uro, vodili pa jo bodo številni domači predavatelji in strokovnjaki z bogatimi izkušnjami vodenja različnih ekip.

1. modul: Učinkovita komunikacija za uspešno sodelovanje (15. november 2021)

2. modul: Odgovornost, time management, samoorganizacija ter povezovanje (18. november 2021)

3. modul: Zavzetost, motivacija in dobri odnosi na delovnem mestu (19. november 2021)

4. modul: Integriteta in etika (24. november 2021)

5. modul: Avtentično vodenje mednarodnih ekip v času sprememb (25. november 2021)

6. modul: Igra vlog s področja vodenja in različnih vodstvenih situacij (26. november 2021)

Na akademiji bodo uporabljeni inovativni učni pristopi, ki bodo posameznike popeljali skozi proces razvoja vodstvenih veščin in uresničevanja sebe skozi vodenje.

Več informacij o akademiji >>>

 

 

 


Related news

Publish your comment: