EF » EFnet » Napovedujemo » Akademija vodenja 2022 – Učinkovit vodja, zadovoljni zaposleni

Akademija vodenja 2022 – Učinkovit vodja, zadovoljni zaposleni

10.01.2022

Vedno bolj se zavedamo, da ima učinkovito vodenje velik vpliv na uspešno poslovanje podjetja in klimo med zaposlenimi. Še posebej v negotovih časih je pomembno, da imajo osebe na vodilnih položajih razvite kompetence vodenja, obvladovanja časa in dobro komunikacijo z zaposlenimi, katerim znajo prisluhniti, ko je to potrebno. Večji poudarek kot daje vodja razvoju in nadgraditvi vodstvenih kompetenc, bolj bodo zaposleni zadovoljni in motivirani pri doseganju skupnih ciljev. Zato je zelo pomembno, da se vodje nenehno izobražujejo in nadgrajujejo svoje vodstvene sposobnosti.

Če si želite nadgraditi, razviti in osvojiti kompetence vodenja, vam predstavljamo celostni program Akademije vodenja, kjer boste v sklopu šestih modulov, skozi inovativne učne pristope, pridobili nova znanja, ki vas bodo oblikovala v dobre, uspešne in učinkovite vodje. Zaradi izjemnega zanimanja bo Akademija vodenja letos potekala že v mesecu februarju.

Komu je akademija namenjena? Managerjem, podjetnikom, strokovnjakom ali agentom, ki si želijo osebne in karierne rasti na vodstvenem področju. Skozi različne inovativne učne pristope in z aktivnim sodelovanjem bodo udeleženci nadgradili kompetence vodenja, komunikacije in motivacije zaposlenih, “time managementa” ter obvladovanja osebne energije.

Akademija bo potekala 2., 3. in 4. ter 9., 10. in 11. februarja 2022, od 9:00 do 12:15 ure. Potekala bo v online obliki, preko Zooma. Priložnost boste imeli slišati številne domače predavatelje in strokovnjake, ki imajo vrsto izkušenj s področja vodenja različnih ekip.

1. modul: Odgovornost, time management, samoorganizacija ter povezovanje (2. februar 2022)
2. modul: Učinkovita komunikacija za uspešno sodelovanje (3. februar 2022)
3. modul: Zavzetost, motivacija in dobri odnosi na delovnem mestu (4. februar 2022)
4. modul: Integriteta in etika (9. februar 2022)
5. modul: Avtentično vodenje mednarodnih ekip v času sprememb (10. februar 2022)
6. modul: Igra vlog s področja vodenja in različnih vodstvenih situacij (11. februar 2022)

Več informacij o akademiji in prijavnica >>>


Related news

Publish your comment: