EF » EFnet » Alumni » ALUMNI in eVino: Kozarec odličnega vina in dobra družba – vsekakor recept za odličen zaključek dneva.

ALUMNI in eVino: Kozarec odličnega vina in dobra družba – vsekakor recept za odličen zaključek dneva.

24.04.2014,

Druženje članov Alumni kluba EF 16. aprila je v sproščenem vzdušju potekalo v vinoteki eVino. Vinski pokrovitelj Alumni dogodkov je člane gostil v idiličnem Baru eVino. Pokušina vin se je začela kozarcem vina prosecco Trevisiol Valdobbiadene, ki ima zrelo, globoko aromo, a je kljub temu lahko in pitno. Sledila je degustacija tradicionalnih, a svojevrstnih vin – sivega pinota in merlota blagovne znamke vina Gašper, ki ga je lastnik eVina in gostitelj druženja Gašper Čarman na trg poslal decembra lani. Kot pravi Čarman so vino na slovenskem trgu odlično sprejeli, ponujajo pa se mu tudi priložnosti v tujini. »Merlot 2011 je zanimiv, ker se sam postopek vretja alkohola ne odvija v moštu, ampak v sami grozdni jagodi, kar prispeva k lahkotnemu, sadnemu okusu vina,« nas je podučil Čarman in nazdravil Alumni članom. Prepričan je, da se kultura pitja vina v Sloveniji širi prav s takimi srečanji.

Kot je dejala Tanja Strniša iz Alumni kluba, bodo zaradi izrednega odziva »srečanja po službi« postala redna. Alumni klub je sklenil partnerstvo s podjetjem eVino, ki je tako postalo pokrovitelj vseh dogodkov Alumnija.

Življenjski ritem je vse hitrejši, zato vas Alumni klub 14. maja 2014 ponovno vabi v Bar eVino na druženje po službi.

Na drugi Alumni&eVino Afterwork party se prijavite preko: alumni@ef.uni-lj.si

Prijavnina za ALUMNI&eVino »Afterwork party« znaša 10 eur in vključuje tri kozarce izbranih vin in še kaj! :)

Galerijo slik ”1. Alumni&eVino: Afterwork party” si lahko ogledate TUKAJ!

Emina Tiganj, EFnews

efnewskvadrat

 


Image gallery:

Related news

Publish your comment: