EF » EFnet » EFnews » »Vsi, ki bodo danes prejeli diplomo, so že uspešni ljudje«

»Vsi, ki bodo danes prejeli diplomo, so že uspešni ljudje«

24.06.2016

10. junija 2016 je Ekonomska fakulteta (EF) gostila svečano podelitev diplom diplomantom visokošolskih in univerzitetnih dodiplomskih ter magistrskih programov.

 

Po odpetem tradicionalnem Gaudeamusu je diplomante, njihove družine, znance ter druge udeležence podelitve najprej pozdravila dekanja EF, prof. dr. Metka Tekavčič. V svojem nagovoru je zatrdila: »Vsi, ki bodo danes prejeli diplomo, so že uspešni ljudje.«

Izpostavila je pomembnost znanja ter izkušenj pridobljenih na študijski poti. EF je ena izmed le 200 šol na svetu, ki se lahko pohvalijo tako z akreditacijo EQUIS, kot tudi AACSB. Pomen diplom, pridobljenih na tej fakulteti, torej nosi velik pomen ter dobro izhodiščno točko za življenjsko kariero.

Dekanja je opomnila tudi na dolgo tradicijo izobraževanja na EF ter na letošnji jubilej – fakulteta namreč letos praznuje kar 70 let od svoje ustanovitve.

Sledil je nagovor direktorja območne službe Ljubljana za zaposlovanje ter Alumni EF, mag. Jurija Snoja. Ta je izpostavil povezavo med svojimi izkušnjami med študijem na EF ter njihovo povezavo s svojo nadaljnjo zaposlitvijo. Prav tako je diplomante opomnil na pomembnost njihovih pridobljenih diplom ter znanja pri njihovi zaposljivosti.

Mnogi diplomanti so s seboj pripeljali tudi najmlajše člane svojih družin in nekaj jih je imelo čast svojo diplomo prevzeti celo v spremstvu lastnih otrok. Iskrene čestitke vsem!

Kaj Jež, Efnews

efnewskvadrat


Image gallery:

Related news

Publish your comment: