EF » EFnet » Novice » Trije dnevi čistega “business-pleasure” dogajanja na Kopah

Trije dnevi čistega “business-pleasure” dogajanja na Kopah

06.12.2018,

Novo študijsko leto je s seboj prineslo tradicionalni Business Weekend EF, ki se je letos odvijal med 26. in 28. oktobrom na Kopah. Tako kot v preteklih letih so tudi letos udeleženci skozi predavanja, delavnice ter različne oblike druženja nadgradili svoje znanje in spletli nova poznanstva. Po slavnostni otvoritvi z gostom Ekonomske fakultete, prof. dr. Maksom Tajnikarjem, je o osebni integriteti spregovoril prof. dr. Mitja Kovač, mag. Nina Simić pa je razkrila trike glede pisanja življenjepisa in vedenja na razgovoru.

Povezani EF so nam o izvedbi letošnjega dogodka povedali naslednje: ”Ideja Business Weekenda je, da za študente Ekonomske fakultete organiziramo spoznavno-izobraževalni vikend s kvalitetnim programom v obliki predavanj, delavnic in različnih oblik druženja. Zanimanje za dogodek je bilo letos ogromno, vzdušje na Kopah sijajno, odzivi udeležencev po zaključku pa zelo pozitivni, kar je za nas največja nagrada in hkrati velika spodbuda za v prihodnje. Tudi v nadaljevanju letošnjega leta bomo organizirali različne obštudijske dogodke na izobraževalnem, kulturnem in športnem področju: ekskurzije, predavanja, dobrodelni teden, filmski večer, tematske dni, večerna druženja in še mnogo več.”

Udeleženci so bili enotnega mnenja, da so se na dogodku imeli zelo lepo, spoznali veliko novih prijateljev in vikend preživeli na najboljši možen način. Predvsem so poudarili dejstvo, da se celoten program ni osredotočal samo na obvezna predavanja, ampak tudi na druženje in spoznavanje novih ljudi. ”Od predavanj sem res ogromno odnesel, predvsem mi je bila všeč delavnica, kjer smo se pogovarjali, kako pravilno oblikovati življenjepis. Zagotovo mi bo to v prihodnje kar precej koristilo,” je zaključil eden od udeležencev.

Zaradi vseh navedenih stvari je predvsem za študente iz prvih letnikov močno zaželeno, da se že na začetku študijske poti srečajo s takimi in drugačnimi dejavnostmi, ki jim jih ponuja fakulteta, ter v času študija doživijo in spoznajo vse plati poslovnega sveta. Nova poznanstva, novi prijatelji in nova znanja so tako zagotovo sinonim za Business Weekend, in nič čudnega ni, da se vsako leto na dogodek prijavi ogromno število študentov. Zagotovo že vsi z nestrpnostjo pričakujemo prihajajoče obštudijske dogodke.

Anja Puc, EFnews

efnewskvadrat1


Image gallery:

Related news

Publish your comment: